Brf Björnidet

Härjedalen Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Avgift
2 659 kr/mån

Titta ut genom sovrumsfönstret och kolla status för dagens längdspår, eller förbered dig för en dags vandring eller cykeltur. På Björnidet i Lofsdalen bor man med direkt närhet till fartfyllda aktiviteter och rofylld avkoppling året om!

Nu startar försäljningen av bostadsrätter i föreningen Björnidet som ligger centralt i Lofsdalen mellan fjällanläggningen och byn. Här kan du direkt ta på dig längdskidorna och bege dig ut i Lofsdalens välpreparerade längdspår. Elljusspåret med snökanonsystem ligger alldeles bakom husen och från fönstren kan man se längdåkare susa förbi. Från lägenheterna tar man sig enkelt via en belyst gångväg både till fjällanläggningen och till Lofsdalens trivsamma bykärna med restaurang, sportbutik och mataffär. Sommartid kan du cykla direkt till backen eller ut på någon av MTB lederna, eller bara snöra på dig kängorna och bege dig ut på någon av de många vandringslederna. Till skidanläggningen med ett varierat utbud av nedfarter kan man antingen gå eller åka bil på bara några minuter. Från Björnidet har man helt enkelt en perfekt utgångspunkt för ett aktivt liv - året om!

Läget är även attraktivt för den som söker ett objekt med mycket bra uthyrningspotential.

Föreningen består av två huskroppar med totalt 8 lägenheter, 4 lägenheter per hus. De ljusa och rymliga lägenheterna är på 91 kvm och finns i två modeller. De på övervåningen har 4 sovrum och balkong. De på nedervåningen har 3 sovrum och uteplats. Samtliga lägenheter har ett ljust allrum med kök och matplats, en praktisk hall med torkskåp samt ett fräscht badrum med dusch och bastu. Både balkong och uteplats är placerad i söderläge med fin utsikt över fjäll och natur samt sjöglimt mellan träden!

Till varje lägenhet finns ett stort utvändigt, låsbart förråd. Det finns även en gemensam, välutrustad vallabod för skidor och en cykelverkstad för underhåll och tvättmöjligheter för din cykel.

Samtliga lägenheter säljs fullt möblerade och med husgeråd och porslin. Med andra ord kan man enkelt flytta in och direkt börja njuta av fjällvistelsen. Observera att bilderna i annonsen är från lägenhet 26 A och 26 C där golven har bytts och väggarna målats. I bilddokument under dokument och länkar finns bilder från övriga lägenheter.

Lofsdalen är en gemytlig ort för alla som älskar äventyr i fjällen. Här finns utförsåkning för hela familjen med Sveriges högsta fallhöjd söder om Åreskutan! 122 km preparerade längdskidspår, milsvida skoterleder, härliga möjligheter för vandring och natursköna MTB-leder samt downhillbanor. Lofssjön, med en fint anlagd badstrand, bjuder också på paddling och fiske.

Välkommen till fjällparadiset Lofsdalen!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB