Idre Fjäll Norra Tomtområde

Idre Fjäll, Älvdalen Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt

Några fåtal tomter kvar nu i nya tomt området på Idre Fjäll.
Detaljplanen finns tillgänglig under dokument och där kan man se vilka byggregler och övrig information som gäller i området.
Efter lång väntan har nu Idre fjäll ett detaljplane lagt tomtområde nära nordbackarna och liftsystemet som tar dig upp på toppen av den alpina anläggningen.
Tomtområdet som ligger i den nordligare delen av Idre fjäll har 38 st byggklara tomter som nu har börjat säljas till allmänheten.
Skoterleden och längdskidspåret går ute på myren och dessa nås direkt från alla tomter.
Det har länge varit slutsålt med tomter inom fjällanläggningen och endast någon enstaka tomt har sålts i andra hand av privatpersoner.
Efterfrågan är stor på att förvärva tomter och dessa tomter ligger i närheten av stugby området på nordsidan av fjället.
De första tomterna säljs till väldigt förmånliga priser och är man intresserad av att köpa fler tomter så kan du göra det till ännu lägre styckes pris/tomt.
Går du i byggtankar eller om du har bra kontakter med husleverantörer eller har en byggfirma så tveka inte att ta kontakt med mig som mäklare och diskutera olika lösningar om du är intresserad av flera byggklara tomter med utsikt mot Städjan i norra dalarnas största alpina fjäll anläggning med flest nedfarter och liftar.

Sålda tomter är: 1-30, 33-34, 36
Bokade tomter: 31-32, 35, 37-38
Lediga tomter:

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

HusmanHagberg Idre Älvdalen
0708-344 443