Stråleborg 1

Ålberga, Nyköping Karta & restider

745 000 kr
FritidshusFritidshus

Efter en färd på tio minuter från E4:an, tar du dig via grusvägar i vackra Södermanland med grönskande omgivningar till torpet Stråleborg. I ett fantastiskt lantligt läge ligger detta torp som funnits i mer än 100 år. Omgivningarna har Bullerbykänsla och här strosar betande hästar och får i närliggande hagar. Stråleborg ligger ca 2 km utanför samhället Ålberga, mitt emellan Nyköping och Norrköping.

På den stora och lummiga tomten om 2373 kvadratmeter står idag ett gulligt litet boningshus på cirka 35 kvadratmeter. I torpet finner ni kök med indraget vatten, rum med rörspis och en mysig liten farstu. På tomten finns även en bod med duschrum med duschkabin samt wc, snickarbod, vedbod och förråd. I trädgården finns svarta vinbär, hallon, rabarber och körsbär samt päron- och äppelträd.

Till närmaste livsmedelsbutik har du två mil att köra och kommer då till Krokek. Till de större butikerna i Nyköping har du tre mil. Närmaste badsjö är Bålsjön där finns en idyllisk liten badplats med bryggor, omklädningshytt och gungor. Bodaviken i Bråviken är en större badplats som också ligger i närheten. Andra badmöjligheter finns i sjöarna Skiren, Stavsjön och Älgsjön.

Troligtvis har du som förvärvar denna fastighet en dröm om det enkla livet. Att hitta en oas där du kan slappna av, varva ner och njuta av ett sommarparadis i all enkelhet eller så har du stora visioner om att bygga ditt framtida permanentboende i en lantlig miljö! Oavsett vilket - Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
35 m²
Tomtarea
2 373 m² tomt
Antal rum
1 rum
Driftkostnad
16 340 kr/år
Byggår
1916
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stråleborg 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
745 000 kr
Driftkostnad
16 340 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 764
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 14 dagar sedan, den 11 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips