Orrburnsvägen 4

Ekerö Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Tomtarea
2 758 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
3 190 kr/år

Trevlig fastighet med skogstomt och ett underbart och naturskönt läge i populära Troxhammar. Fastigheten ligger i en trevlig och lantlig miljö men trots det är kommunikationerna utmärkta med busshållplats med direktbuss mot Brommaplan endast några minuters promenad från tomten. Det är även bekvämt gångavstånd till Troxhammars mycket omtyckta och välskötta golfbana som erbjuder 18 + 12 fullängdshål, fina övningsområden och en bra restaurang. Mörbybadet ligger också inom gångavstånd från fastigheten.

Enligt Ekerö kommun har de som plan att påbörja detaljplansarbetet under 2021 med förhoppning om en klar detaljplan med kommunalt VA nät under 2023. Vilket eventuellt ger möjlighet om en framtida avstyckning av tomten.

Idag är fastigheten bebyggd med ett trevligt fritidshus om ca 4 x 6 meter, byggt på 60-talet. Kök med kyl och spis samt ett stort rum. Huset är el uppvärmt och vattenkran (från den egen brunnen) finns på husets gavel. Separat utedass.
Här finns även en underbar veranda där man kan sitta ostört och bara njuta av naturen och lugnet, endast 25 min från Stockholms innerstad!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö