Sjöbodavägen 4

Storvik, Norrtälje Karta & restider

995 000 kr
FritidshusFritidshus

Välkomna till Blidös utsida där ni finner detta smultronställe med gångavstånd till bad och båtplats i havet. På tomten finns en huvudbyggnad som idag endast inrymmer ett stort allrum med renoverat kök. Huset ger goda umgängesmöjligheter och ger en luftig känsla med tak öppet till nock samt fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. I huvudbyggnaden finns det möjlighet att dela av till ett sovrum för den som önskar. Uthus med flera delar där alla har varsin separat ingång. I uthuset finns det en bastudel med vedeldat aggregat, sovrumsdel, förrådsdel samt ett utedass. Gäststuga som idag används som sovstuga för nuvarande ägare med plats för dubbelsäng.

Insynsskyddad och lättskött naturtomt med berg i dagen med lingon, blåbär, hallonbuskar och svamp. Från tomten är det gångavstånd till föreningens badplats i havet där även tillhörande båtplats samt del i sjöbod finns för den som vill komma ut i skärgården och upptäcka kobbar och skär där de är som bäst. På Blidö, och då framförallt på utsidan, har man redan kommit långt ut i Roslagens skärgård med bilväg och kan snabbt komma ut till guldkornen såsom Norröra, Söderöra, Rödlöga, Högmarsö och många av de andra sevärda öarna. Till Blidö kan man även ta sig med Waxholmsbolaget och närmaste ångbåtsbrygga är i Bruket.

Blidö är en levande skärgårdsö med bilförbindelse, kulturevenemang, ICA-affär med ombud för apotek och Systembolag, skärgårdskrog, vandrarhem, läkarmottagning m.m. Här finns även fina strövområden.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
25 m²
Tomtarea
1 993 m² tomt
Antal rum
1 rum
Driftkostnad
20 082 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sjöbodavägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
995 000 kr
Driftkostnad
20 082 kr/år

Statistik

6 834
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 44 dagar sedan, den 9 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips