Ängdalsrovägen 187

Ängdalsro, Luleå Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Tomtarea
1 436 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
14 864 kr/år

Varmt välkommen till mysiga Ängdalsro och detta oerhört välskötta fritidshus med året-runt-standard. Huvudbyggnad med kök, vardagsrum, sovrum och badrum med dusch och förbränningstoalett. Stor och härlig altan i anslutning till entrén både med och utan tak. Här finns även luftvärmepump och en braskamin som höjer både värmen och mysfaktorn. På fastigheten finns ytterligare byggnader i form av en gäststuga med bastu och omklädning, carport med kallförråd samt en timring med gott om förvaring.

Nuvarande säljare har ägt fastigheten sedan 2007 och har av fackman låtit utföra en hel del förbättringar de senaste åren som exempelvis nya vattenledningar, genomgång av elen, byte till 3-glas fönster, tilläggsisolerat på vinden med ekologisk lösull och mycket mer (se detaljerad info under beskrivning). På tomten finns en egen borrad brunn med året-runt-vatten med filtreringssystem.

Trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, träd och buskar. Här finns röda-och svarta vinbär, krusbär, åkerbär och smultron. Vattnet ligger endast ett stenkast bort och här finns ett gemensamt parkområde för grannskapet med brygga och trädäck med utemöbler.

Ängdalsro ligger ca 3,7 mil från Luleå och ca 3,5 mil från Piteå. Ett charmigt område längs med havet som består av både fritidshus och villor. Närmaste matvaruaffär finns i Rosvik (1,3 mil) eller i Antnäs (2 mil). Längre bort efter Ängdalsrovägen finns fin badstrand och båthamn.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå