Granlundsvägen 6

Granlund, Nyköping Karta & restider

1 200 000 kr
FritidshusFritidshus

På en skogstomt med utsikt över äng ligger ett mysigt fritidshus på bergknallen! En storstuga med braskamin, ett kök med vedspis och ett inglasat uterum med el/gasolkamin bjuder in till årets alla årstider. I morgonsolen sitter man och tittar ut över ängen och har man tur strosar älg och hjort förbi. Senare på dagen sitter man på altan och öser regnet ner är det lika fint att sitta inglasat! Det finns en liten gäststuga med förråd och det finns en förrådslänga med liten verkstad och vedbod. Tomtens framsida är härligt orörd skogstomt och på baksidan finns en gräsplätt för sommarspel. Taket byttes samtidigt som det inglasade uterummet byggdes. Åren innan byggde man om kök, sovrum, duschrum och lade genomgående nytt laminatgolv. Gästabudsstaden är på gång med fiber i området.

Badar gör man i Lammsjön och i området finns festplats och bollplan. Granlund ligger en knapp timmes bilfärd från centrala Stockholm, till Trosa tar det ca en kvart. Restaurang, livsmedel och drivmedel finns vid Sillekrog - dit går man på ca femton minuter. Läs gärna mer på Granlund Fritidsområdes hemsida, www.granlunds.nu.

Säljaren skriver "Vi har tillbringat 25 härliga år i detta hus. Vår, sommar, höst och även många jul-och nyårshelger har vi firat i det uppvärmda uterummet.!"

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
46 m²
Tomtarea
2 835 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
15 646 kr/år
Byggår
1963
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Granlundsvägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 200 000 kr
Driftkostnad
15 646 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 161
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 33 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips