Rörosvägen 107

Hållan, Härjedalen Karta & restider

650 000 kr

750 000 kr -13%

FritidshusFritidshus

Stugan är belägen på en gård i närheten av det trevliga fritidshusområdet Hållan, nära storslagna fjäll, milslång längdåkning och häftig utförsåkning. Från stugan kan man ta sig med turskidor till närliggande leder. I närheten finns även skoterleder.

Här har man ett avskilt och lugnt läge med en mysig känsla av att vara på landet men ändå nära civilisationen. Från parkeringen går en stig över en porlande bäck upp till själva stugan knappt 100 meter bort.

Invändigt möts man av en trivsam och ljus storstuga med flera fönster som ger en rofylld naturkontakt. Här är det inte svårt att föreställa sig avkopplande dagar med tända ljus och en bok uppkrupen i soffan. Långt från vardagens stress och måsten.

I det charmiga köket finns en vedspis som håller värmen i hela stugan och även ger utrymme för matlagning. Intill ligger det rymliga sovrummet med fönster i två väderstreck och en öppen spis som kan ge ytterligare en värmekälla och rofyllt blickfång.

Storstugan har både förråd och tvättrum med tvättställ och i den fristående förrådsbyggnaden bakom stugan ligger utedasset. I förrådet finns gott om utrymme till förvaring här kan man även valla skidorna och längst in finns plats för ved.

Hållan med omnejd är beläget mellan Funäsdalen och Tänndalen. Idealisk för längdskidåkning och skoteråkning. Hållan ligger även nära Tänndalens liftsystem och Funäsdalsberget med dess liftsystem. Sommartid kan man även utgå från stugan för att gå på härliga fjällvandringar med storslagen utsikt! Sommartid såväl som vintertid finns det goda förutsättningar för fiske, både i bäck och i sjöar.

I Funäsfjällen finns 450 km skoterleder, varav 150 km går över högfjället i ett av Sveriges vackraste fjällområden. De fem meter breda skoterlederna prepareras kontinuerligt av pistmaskiner och av en specialbyggd bandförsedd traktor för att hålla toppklass.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
44 m²
Tomtarea
1 529 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
8 093 kr/år
Byggår
1964
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rörosvägen 107 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
650 000 kr
Driftkostnad
8 093 kr/år

Statistik

19 384
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 252 dagar sedan, den 11 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips