Huså Stallvägen 7

700 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
53 m²
Tomtarea
1 505 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
13 046 kr/år

På Huså Stallvägen 7 i Huså välkomnas du till ett vinterbonat fritidshus om 38 kvadratmeter högt och naturskönt läge. Här erbjuds ett välplanerat boende med utmärkt planlösning, öppen spis, stora sällskapsytor och fin utsikt över Kallsjön där man mer än gärna tillbringar såväl helger som semestrar.

Här kliver du in i en rymlig och praktisk hall med hatthylla. Bostaden har ett praktiskt och funktionellt badrum med dusch, toalett, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Vidare finns här ett praktiskt och välplanerat kök, två sovrum samt ett rymligt, ljust och välplanerat vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor, fönster åt två håll och öppen spis.

Fritidshuset är byggt på en lättskött skogstomt med gräsmatta, bra parkeringsytor och ett förråd. Möbler och inventarier ingår.

I Huså bor du nära till bland annat fina vandringsleder har fjällmiljön runt husknuten, bra fiskevatten finns i området. Nedan för Huså ligger Kallsjön som har en småbåtshamn. Huså har också en skidanläggning som heter Gruvbacken med ett flertal nedfarter och bra skidåkning, området är också känt för sin fina offpist åkning och vill man besöka Åres skidsystem kan man tolka med skoter upp på Åreskutan. Därifrån finns en pistad led tillbaka till Gruvbacken eller så går man upp på Västerskutan och tar ett offpist åk tillbaka.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre