Fridhem 1

Eksjö, Eksjö Karta & restider

675 000 kr
FritidshusFritidshus

Har ni länge drömt och letat efter ett torp i idylliskt miljö där närmsta granne är naturen runt hörnet? Ja, då har ni hittat rätt!

Välkommen till Fridhem 1, troligtvis byggt 1860 och beläget mittemellan Eksjö och Stensjön med en kort promenad till Högakullasjön. Här har ni ett mysigt torp/fritidshus i idylliska och lugna omgivningar, ett torp som erbjuder trevlig planlösning och fina ytskikt där ägarna har varit väldigt noga med att bevara den gamla charmen och använda tidstypiska material och färger vid renoveringarna. Boendehuset om ca 48 + 16 kvm har både en köksingång samt en veranda/farstukvist med vackra träsniderier i original. Köket är utrustat med charmig och elegant vedspis samt moderna vitvaror och utrustnings såsom elspis, kyl, diskbänk m.m. Från köket når man köksentrén och badrum men även storstugan med stora sällskapsytor och fungerande vacker kakelugn. Via trappan i hallen där man nästan känner tidigare ägares fotsteg och historia tar man sig till ovanvåningen. Här erbjuds ytterligare ett större sällskapsrum med fungerande öppen eldstad samt ett välplanerad sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring. Hela huset präglas av fina trägolv, speglade trädörrar och tidstypiska sekelskiftesdetaljer.

Till huset hör en stor och rogivande natur- och trädgårdstomt om 1994 kvm med möjlighet till både planteringar, växter, odlingar samt lek och spring för de mindre barnen. På tomten finns även ett uthus samt ett större garage med plats för både verktyg och bil. Här erbjuds ett naturnära och familjevänligt läge med knappt någon förbipasserande trafik och med närhet till skog och vackra strövområden. I närheten finns sjöarna södra och norra Vixen som erbjuder både bra fiskevatten, fina badplatser och orörd natur. Närmaste större städer är Eksjö och Nässjö och de når man resandes med bil på ca 10 min.

Välkommen till en idyll, välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
48 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 994 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
8 250 kr/år
Byggår
1860
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fridhem 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
675 000 kr
Driftkostnad
8 250 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 184
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 28 dagar sedan, den 22 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips