Hovärken A 7

Härjedalen Karta & restider

1 395 000 kr

1 475 000 kr -5%

FritidshusFritidshus

Högt läge och hörntomt - det ger den här fjällstugan en uppskattad känsla av avskildhet. Här blickar man ut över skog och fjäll, en vy som är lika fascinerande året om. Stugan är välunderhållen och också välplanerad med storstuga, matplats, kök, två sovrum med fyra bäddar och ett badrum. Inkopplat fiber gör det möjligt att förlänga fjällvistelsen och kanske också tillbringa jobbdagar här.

Vid entrén finns en solig veranda under tak, vilket blir bästa platsen för förmiddagens fikastunder. 2017 dränerades husgrunden och gårdsplanen gjordes iordning. Här finns idag ett fristående förråd. Och på den breda parkeringen vid infarten finns plats för minst ett par bilar.

Fritidshusområdet Hovärken är perfekt för den som gillar varierad längdåkning i fina spår. Intill stugan passerar byspåret som leder till det fina elljusspåret. I närheten finns även välpreparerade skoterspår. Lofsdalen är dessutom känt för sitt attraktiva skidcentrum med många liftar och backar med olika svårighetsgrad för hela familjen. Men Lofsdalen är också en plats för alla året om - här kan man aktivera dagarna med sköna naturvandringar, jakt, fiske, cykling samt svamp- och bärplockning. Eller varför inte bara koppla av, kanske med en bra bok, och njuta av lugnet, tystnaden och den vackra härjedalska naturen.

På gångavstånd, cirka 1,5 km bort, ligger byn Lofsdalen där det finns en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, presentbod, turistbyrå med bibliotek och bensinmack.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
54 m²
Tomtarea
1 356 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
24 636 kr/år
Byggår
1980
Räkna på boendet
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hovärken A 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 395 000 kr
Driftkostnad
24 636 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 950
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 62 dagar sedan, den 14 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips