Grinddalsvägen 13

Norrtälje Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
4 138 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
9 112 kr/år

Välkommen hem till ett rofyllt Grinddalsvägen. Här har Du möjlighet att disponera hela 4138 kvadratmeter där det idag finns två stugor och ett bastuhus med toalett uppfört. Huvudhuset fördelas på två sovrum med ett modernt och funktionellt kök mellan rummen. Slutligen har vi allrummet där både mat- och soffgrupp ryms. Stort fönsterparti mot grönska som ger rummet liv. Det finns även en fungerande eldstad som passar perfekt under de kallare årstiderna. På husets entrésida finns en trädäckad altan om ca 20 kvm som är väldigt uppskattad hos familjen. Mittenbyggnaden är bastuhuset som med sitt namn är utrustat med en vedeldad bastu, dusch, handdukstork och en cinderella-toalett som är ett miljövänligt och smidigt alternativ på landet.
Den tredje byggnaden används idag som gästhus och är även det ett gediget timmerhus. Hall, sovrum och ett allrum med ett fantastiskt fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet är utrustat med eldstad för mysfaktorn.

Närmsta samhälle är Hallstavik som ligger ca 5 km från bostaden där det finns matbutik, vårdcentral, skolor, badplatser, det kända utomhusbadet och kommunikation till Stockholm med buss finns via SL. 7 km bort så kommer du till Herräng där det finns flera fina badplatser, restauranger, affär och den populära marinan. Det tar ca. 45 minuter till Norrtälje stad och till Grisslehamn tar man sig snabbt via Trästabron och väg 283 där hittar du både gästhamnen, fiskebodar och spahotellet havsbaden. Här går även dagsturer till Åland regelbundet med en fantastisk buffé.
Eller varför inte stanna på fastigheten och låta lugnet infinna sig?

Varmt välkommen på visning där natur och skog är din närmsta granne!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen