Skeppsmyravägen 140

Norrtälje Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Tomtarea
1 970 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
26 450 kr/år

Skeppsmyra på södra Björkö i Norrtälje, ligger i en rofylld miljö med härlig skärgårdsnatur. Här betar får på ängarna, här samsas enar och ekar i skogarna och här finns närliggande havet med stränder och klippor. Kombinerat med detta välskötta boende så får du ut maximalt av lugn och harmoni.
Huset fungerar utmärkt förpermanentboende eller som fritidsnöje. Huset har vattenburen värme, eget vatten och ordnat avlopp med wc.
Huset har rymligt kök med vedspis ( idag ej fungerande), funktionellt badrum med wc och dusch, allrum med braskamin, och två sovrum. Härlig trädäckad altan i söderläge med tak samt att det nedanför finns stenlagda och grusad uteplats utan tak. Praktiskt garage på 35 kvm byggt 2015, fin gäststuga byggd 1992 som innehar kyl, indaget sommarvatten, och ett rymligt rum. Vidbyggt är ytterligare ett rum med väggfast hyllanordning som även kan användas som litet sovrum samt ett trevligt utedass. Förrådsbyggnader för förvaring och ved, samt en fin källardel på ca 20 kvm under en del av huset där snickarbänk, matkällare och vattenanläggningen finns. c. Säljaren önskar sälja huset med en del inventarier.
Trevlig tomt med som är lätt kuperad och har både gräsytor, natur och planteringar.
Busshållplats finns strax utanför tomten, mataffär finns i Backa ca 1 mil dit. Till Östersjöbrygga är det ca 3 km, där trafikerar Nord-Sydlinjen sommartid och Waxholmsbolaget. Café och restauranger finns på rimligt avstånd sommartid så även mycket olika sommaraktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrtälje