Karpvägen 10

Vålarö, Nyköping Karta & restider

2 595 000 kr

2 895 000 kr -10%

FritidshusFritidshus

Välkomna till fantastiskt vackra Vålarö som ligger längs kusten mellan Nyköping och Trosa. Från centrala Stockholm tar det en timme att nå detta paradis.
Vinterbonat fritidshus med bra standard endast 300 meter från havet. Vattentoalett, dusch och förberett för bastu och tvättmaskin finns i stora huset.
Huvudbyggnaden rymmer också hall, två sovrum, vardagsrum och välutrustat kök i öppen planlösning och med utgång till altan i öster med morgonsol och en stor altan i sydväst.
På tomten finns också gästhus med två sovrum med separata ingångar samt garage och verkstad. Redskapsbod och egen fiskrök finns också på tomten.
Trädgården är perfekt för familjen som uppskattar gräsmatta med flaggstång, stora altaner och rabatter med pioner, magnolia, rosor och rhododendron.

I vackert skärgårdsområde med klippor, stränder, tallskog och öppna ängar finner ni Vålarö, en riktig kustpärla belägen mellan Trosa och Nyköping. Här finns alla möjligheter att trivas och här erbjuds plats för både umgänge och vila. Hit tar du dig enkelt med bil eller båt. Njut av den sörmländska naturen och bada från klipporna, gå en promenad genom Svärdsklova stugby, ät gott i restaurangen med hänförande utsikt över havet. Vålarö fritidshusområde gränsar till Svärdsklova och har ca 180 fastigheter.
"Egna" klippor och skär ligger och väntar runt knuten och båtplats ingår. Området har tre egna badplatser varav två med sandstrand. Här finns även en egen tennisbana, fotbollsplan och boulebana. Under året anordnas flera aktiviteter i området för hela familjen, t ex midsommarfirande, valborgsfirande, Vålaröruset som är en löpartävling, Vålarö Cup i tennis samt mästerskap i boule. För mer info om området se www.valaro.nu.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 927 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
24 850 kr/år
Byggår
1981
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Karpvägen 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 595 000 kr
Driftkostnad
24 850 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

12 219
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 107 dagar sedan, den 10 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips