Gråalsstigen 17

Vätö, Norrtälje Karta & restider

1 350 000 kr

1 595 000 kr -15%

FritidshusFritidshus

Gillar du båtliv, fiska, bada bastu, promenera till havsbadet, plocka bär och svamp eller bara njuta av tillvaron? Då är det här något för dig. Huset står på en stor härlig naturtomt om 1867 kvm som rår sig själv.
Här finner du ett gediget handbilat timmerhus i ett med naturen för dig som värdesätter naturmaterial. Högt i tak med synliga timmerbjälkar och bred träpanel på väggarna samt trägolv. Huset har en öppen spis med värmekassett sammanbunden med en eldstad utomhus på husets gavelsida. Optimal planlösning med stort allrum i anslutning till arbetskök, två sovrum varav det ena med plats för dubbelsäng och det ändra har en våningssäng. Ett tvättrum med separett och handfat. I grunden har det inretts ett utrymme för dusch, tvättmaskin och bastu samt en matkällare. En stor gäststuga om ca 21 kvm varav en del används som förråd. Ytterligare ett förråd/gästhus med farstukvist finns på tomten. Egen borrad brunn (72 m ) gör att du har vatten året runt. Till fastigheten hör en egen båtplats ca 3 km från fastigheten och till en anordnad badplats är det ca 1 km där det finns lekredskap vid sandstrand och gräsytor.

Vätö är en stor ö i Roslagens skärgård med broförbindelse och består idag av inland med jordbruk, skog och vackra kuster. I Harg drygt 5 km från fastigheten finns det en matbutik som håller öppet varje dag, samt en restaurang som har sommaröppet. Med bil tar du dig till Gråalsstigen på ca 20 min från Norrtälje eller dryga timmen från Stockholm. För den som inte är bilburen finns buss 638 från Norrtälje som går till området med några turer om dagen. Du kan även ta dig med buss 676 från Stockholm till Norrtälje.
Fastigheten är förbesiktigad. Protokoll erhålles av mäklaren efter önskemål.
Välkommen till vackra Vätö.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
57 m²
Tomtarea
1 867 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
25 917 kr/år
Byggår
1976
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gråalsstigen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 350 000 kr
Driftkostnad
25 917 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

8 083
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 36 dagar sedan, den 14 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips