Vämlingevägen 15

Vindö, Värmdö Karta & restider

2 150 000 kr

2 300 000 kr -7%

FritidshusFritidshus

Välkommen till denna väldisponerade skärgårdspärla med högt läge och sol hela dagen.

En kort promenad från huset ligger tomtägarföreningens badstrand, båtplatser som man har förtur till och badbrygga. Området kännetecknas av klassisk skärgårdsnatur och man har aldrig långt till vatten på Vindö.

Huset har en öppen planlösning och mäter 42 kvm. När man stiger in i huset så möts man av en välkomnanden entré med plats för avhängning och uppställning av skor. Direkt till höger finns en toalett med sjösten på golvet och panel samt tapet på väggarna. Denna är utrustad med handfat, badrumsskåp, wc och vädringsfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Vidare in på den högra sidan finns två stycken sovrum, varav det ena är större och inrymmer både dubbelsäng och diverse sovrumsmöbler.

Tar man till vänster i entrén så kommer man in ett vardagsrum med matplats i öppen planlösning. Generösa fönsterpartier skapar en ljus atmosfär i rummet och den öppna spisen genererar både värme och mysfaktor. Via glasad dörr når man ut till den inglasade altanen. I anslutning till matplatsen ligger köket, som har gott om både arbetsyta och förvaring bakom ljusgröna luckor och lådor. Vitvarorna består av kyl (-12), frys (-12) och spis (-04).

I anslutning till huset finns en stor altan i ett härligt västerläge, och en del av denna är inglasad. På tomtens högsta punkt finns också ett soldäck där man kan njuta av solen hela dagen. På tomten finns också ett fint gästhus med extra sovplatser, en separat byggnad med duschrum och intilliggande bastu samt ett äldre förråd.

Tomten har en blandad karaktär som innebär nivåskillnader, plana gräsytor, vackra planteringar och inslag av naturtomt med blottlagda berghällar och träd.

Byggrätten för området medger en huvudbyggnad med en byggnadsarea om 60 kvm och en sammanlagd byggnadsarea för uthus om 40 kvm.

I Djurö by finns bra med service såsom exempelvis mataffär, kiosk, konditori, vårdcentral, tandläkare, restaurang och bibliotek. Här ligger Djurö Skola med förskola upp till årskurs nio. Det finns även lekplatser för de minsta och fotbollsplaner för de lite äldre. Vid Vita Grindarna finns badstrand, minigolfbana, sommarrestaurang och lekplats för de yngsta. Under sommarmånaderna har Skärgårdskrogen Sjöboden öppet där du serveras mat och dryck varat med live musik medan du blickar ut över Kanholmsfjärden.
För den naturälskande finns det i området gott om skog för svampplockning, promenadslingor och elljusspår om du önskar ge dig ut på en promenad eller löptur. Vill du istället ta dig ut till öarna med skärgårdsbåtarna tar du dig enkelt ut till Sollenkroka eller Stavsnäs Vinterhamn. På 25 minuter har du tagit dig till Sandhamn.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
42 m²
Tomtarea
3 448 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
16 920 kr/år
Byggår
1968
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vämlingevägen 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 150 000 kr
Driftkostnad
16 920 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 510
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 38 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips