Kulla Friberg 15

Friberg, Enköping Karta & restider

3 375 000 kr
FritidshusFritidshus

Nu har du chansen att förvärva detta fritidshus med året runt-standard i vackra Friberg. Ett lugnt och skönt område med direkt närhet till Friiberghs Herrgård, golfbana och utsikt över Mälaren.
Till bostaden hör en stor avstyckningsbar, mycket lättskött, tomt om 2 733 kvm. På tomten står ett väl hållet boningshus om ca 71 kvm med inglasad terrass om ca 18 kvm.

På var sida om huset finns två stora terrasser med chans till underbar utevistelse i solen. Planlösningen i övrigt omfattar ljus välkommande hall som leder till ett stort kök med bra arbetsytor. Vidare finns badrum, två sovrum med bra förvaring i flera garderober samt ett rymligt vardagsrum med öppen spis med insatskamin. Från vardagsrummet når man det underbara inglasade uterummet från Willab Garden, med utsikt mot Mälaren och Friiberghs Herrgård. Under det inglasade rummet finns ett mindre förråd.

Nio fastigheter är ägare till allmänningen Friberg 4:9 och har en gemensam samfällighetsförening. På allmänningen finns en boule-bana samt ett par runstenar. I området, ca 100 meter från huset, finns även en mindre hamn med båtplatser, sjösättningsramp och badbrygga med grillplats som även den tillhör den gemensamma samfällighetsföreningen och till fastigheten hör båtplats 4:10. Utöver detta finns en vägsamfällighetsförening för den enskilda väg som går upp till herrgården, i denna ingår Friiberghs Herrgård, Golfklubben samt de fastigheter som finns längs vägen.

Friberg är ett golfparadis med vacker kringliggande natur. Här väljer allt fler att bo permanent, oavsett om man spelar golf eller inte. Förutom golfen finns här möjlighet till bad, fiske eller promenader i omgivande natur.

Allt detta finner du beläget endast ca 45 minuter från Uppsala och Arlanda.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
71 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
2 733 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
8 297 kr/år
Byggår
1966
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kulla Friberg 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 375 000 kr
Driftkostnad
8 297 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 539
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 47 dagar sedan, den 1 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips