Åsvallen S-Vägen 6

Härjedalen Karta & restider

2 795 000 kr
FritidshusFritidshus

I fritidshusområdet Åsvallen bor man med en härlig naturkänsla. Här blickar man ut mot mäktiga fjäll och den vackra, ständigt skiftande naturen. Det är en utsikt som ständigt fascinerar!

Det här fritidshuset kan beskrivas med två ord - perfekt planerat! För på en förhållandevis liten yta ryms allt det där man behöver för en trivsam vistelse i fjällvärlden. Här finns tre sovrum och ett separat gästrum, vilket ger åtta - kanske till och med nio - sovplatser. Man umgås i en trivsam storstuga, som är i öppen planlösning med kök och matplats. Och mitt i rummet finns en häftig braskamin som ett spännande utropstecken! Stora spröjsade fönsterpartier och takhöjd upp i nock bidrar inte bara till ljus och rymd. Tillsammans med de massiva timrade väggarna och trägolven infinner sig även en äkta fjällkänsla. I stugan finns ett badrum med dusch. Förutom förvaring i sovrum och hall, finns även ett rymligt utvändigt separat förråd med torkskåp, arbetsbänk, hyllor och plats för skoter.

Och att ha fjällvärldens, och till och med Europas mest omtalade skidsystem för längdåkning ett stenkast bort, är en dröm för såväl motions- som elitåkare. Vi talar om det ca 300 km långa Nordic Ski-systemet med sina välpreparerade spår över berg och dalar. Och till Kalfjället tar det cirka 10 minuter, på skidor eller till fots - sedan är frihetskänslan total!
Tänndalens attraktivitet har flera förklaringar. En av dem är att orten ligger högt och snösäkert, 11 km väster om Funäsdalen och 10 km från den norska gränsen. Skidområdet Tänndalen och Tänndalsvallen är en del utav Funäsfjällen och Skandinaviens största skidområde tillsammans med Funäsdalsberget, Ramundberget, Tännäskröket och Kappruet. I familjära Tänndalsområdet finns ett 20-tal liftar, ett 50-tal nedfarter med olika svårighetsgrader.

Till skidanläggningen i Tänndalen/Hamra med butiker, restaurang och café är det cirka 8 km. Här finns flera restauranger och fik med en sak gemensamt - den höga kvaliteten, närproducerade råvaror och inspirationen från fjällets smaktradition. Här finns även närköp med ett bra sortiment av basvaror samt lokala delikatesser.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
62 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 236 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
27 776 kr/år
Byggår
1977
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Åsvallen S-Vägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Driftkostnad
27 776 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 150
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 46 dagar sedan, den 30 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips