Slagavallen Margits Väg 32

Härjedalen Karta & restider

FritidshusFritidshus

Längs med den vackert slingrande vägen mot Sörvattnet ligger Slagavallen på en öppen plats med fantastisk utsikt över fjällen Hovärken och Sömlingshågna. Läget är högt och fritt och populärt för dess snösäkra läge både för skoter- och turåkare. Området är naturskönt och varierar dramatiskt efter årstiderna. Sommartid finns här vacker miljö att vandra och plocka bär i samt fina fiskevatten.

Den här fastigheten har ett mycket attraktivt läge längst upp på vägen med generös hörntomt och fritt framför stugan. Från fastigheten har man utsikt mot både Hovärksfjället, Sömlingshågna och Lofssjön. En storslagen vy som upplevs bäst på plats för att helt tas in.

Den ljusa och luftiga tillbyggnaden på stugan är ett uppskattat extra rum där man gärna samlar familjen efter en aktivitetsrik dag på fjället. Här kan man fortsätta njuta av naturen och den makalösa utsikten som bjuds genom de stora fönstren. Vill man njuta av den värmande solen finns en altandörr som leder ut på den generösa verandan i söderläge.

Stugan har även ett mysigt allrum med matplats och läshörna vid braskaminen. Intill finns en välutrustad köksdel i fin lantlig stil samt två mysiga sovrum. Hallen har klinker med bekväm golvvärme och bra förvaringsutrymme.

Till fastigheten hör ett skoterförråd med varmbonat utedass. Utedasset är modernt uppdaterat med tvättställ och duschkabin.

Bakom skoterförrådet finns även en mindre förrådsbyggnad och en nybyggd bastu med relaxdel. Ett härligt sätt att runda av dagen på fjället med att tina upp i en vedeldad bastu med en vacker utsikt och kanske något kallt att dricka - är inte det livskvalitet så säg!

Den här stugan passar många med sina välplanerade ytor och sitt attraktiva läge. Med skoterspår i direkt närhet tar man sig enkelt ut på fjället och de välpreparerade lederna. Lofsdalens populära skidanläggning med backar för både stora som små ligger på bekvämt avstånd ca 15 minuter bort med bil.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
74 m²
Tomtarea
2 250 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
1966
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Slagavallen Margits Väg 32 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 350 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 831
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 96 dagar sedan, den 12 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips