Högmarsövägen 107

Högmarsö, Norrtälje Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
2 690 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1990
Driftkostnad
17 336 kr/år

Idyll med snickarglädje på attraktiva Högmarsö i Roslagens finaste skärgård, nära Furusundsleden, sjökrogar med ett genuint skärgårdsliv. Fin och högt belägen södervänd tomt om 2690 kvm med sol hela dagen, vacker sjöutsikt och servitut på brygga som ligger rakt nedanför huset med segelbåtsdjup. Till Högmarsö tar du dig enkelt ut med bilfärja som avgår två gånger i timmen. En genuin skärgårdsö med bullerby känsla och med all service på gångavstånd ICA matbutik, båtmack, populär sjökrog och sommarcafé.

Väl omhändertaget vinterbonat fritidshus om 74 kvm med 4 rok som fördelas på ljust vardagsrum med öppen spis och glasdörrar ut till solig altan, lantligt kök med full maskinell utrustning, burspråk och matplats för 4-6 personer, tre sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng, helkaklat duschrum med wc, golvvärme och kombi tvättmaskin. Stor och härlig sydväst vänd altan med sol hela dagen och vacker sjöutsikt. Alldeles nedanför huset finns både brygga och barnvänlig sandstrand.

Rofylld och öppen trädgårds/naturtomt med praktfulla ekar, äppelträd och vackra perenner. På tomten finns isolerad gäststuga om ca 15 kvm, ett fint växthus om 15 kvm, snickarbod med förråd om ca 18 kvm, en söt lekstuga och flaggstång. Högmarsö har också en egen kyrka, fotbollsplan, barnvänliga badstränder och fina bär-och svampskogar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje