Lågaröören 71

Lågarö, Norrtälje Karta & restider

1 850 000 kr

2 300 000 kr -20%

FritidshusFritidshus

På badrocksavstånd från bad- och båtliv, i populära Lågaröören återfinns detta trevliga fritidshus med åretruntstandard. Huset erbjuder ett stort ljust vardagsrum som inbjuder till umgänge, trivsamt kök med matplats vid fönster, tre fina sovrum med plats för hela familjen samt renoverat duschrum med kakel, klinkers samt vattentoalett. Från både kök och vardagsrum nås de stora altanerna som omsluter huset på två sidor. Här finns plats för flera sittgrupper med sol hela dagen och mot kvällen blir det dags att tända grillen. Den lättskötta tomten är till stor del naturtomt med här finns också gräsytor, planteringar och fruktträd. Ett par minuters promenad från huset ligger vattnet med barnvänlig sandstrand, lekplats och områdets båtbryggor där egen båtplats finns som följer med fastigheten. Härifrån når ni direkt Norrtäljeviken och kan välja att ta en tur med båten in till Norrtälje Stad eller varför inte vidare ut i skärgården bland kobbar och skär. Fastigheten har del i Lågarö-Örns Samfällighetsförening. En välskött samfällighetsförening med bl.a båtbryggor, badplats och vedeldad bastu för medlemmarna. Även klassiskt midsommarfirande anordnas. I området är fiber framdraget. Merparten av det fina möblemanget följer med vid försäljningen.

I Gräddö, ca 10 minuter bort med bil finns mataffär, gästhamn och café. Till Norrtälje tar det ca 20 min och centrala Stockholm nås på en timme.
På vägen ut, strax innan ni är framme, passerar ni Rådmansö Bageributik i Södersvik, vilket kräver ett stopp då de bland annat bakar Roslagens godaste bullar!
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
110 m²
Tomtarea
2 109 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
19 400 kr/år
Byggår
1975
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lågaröören 71 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 850 000 kr
Driftkostnad
19 400 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

17 661
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 82 dagar sedan, den 27 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips