Ängalag tre tomt 70

Lilla Rätö, Västervik Karta & restider

875 000 kr
FritidshusFritidshus

Kom in och möts av ett trevligt och välplanerat fritidshus med generös takhöjd och öppen spis. Vidare erbjuds du här mysiga rum med fina trägolv och sociala ytor. Storstugan har nytt plåttak från 2017.

Storstugan består av ett rymligt och hemtrevligt vardagsrum, ett fint och välplanerat kök, ett praktiskt badrum med separett-toa och dusch. Dessutom finns tre sovrum, varav ett större med utgång till altan. På den inbjudande altanen under tak kan man njuta av naturliv och fågelkvitter.

Tomten är en stor och rogivande naturtomt och för den trädgårdsintresserade finns odlingslådor att tillgå. Det finns även ett gästhus (lillstugan) innehållande hall, kök, sovrum, duschrum och en toalett med separett-toa. På tomten ryms också bland annat en rymlig förrådsbyggnad som byggdes 2012, med förråd och verkstad, en matkällare och en rök. Denna fastighet är ett av få på ön som har vintervatten, vilket betyder att du kan nyttja ditt fritidshus under årets samtliga årstider.

Lilla Rätö är en populär och idyllisk ö i Tjusts skärgård som fler och fler söker sig till. Områdets badstrand och fotbollsplan ligger endast cirka 500 meters promenad bort. Självklart finns även närheten till rofyllda grönområden, vackra promenadstråk, klippbad och motionsspår. I avgiften till samfälligheten ingår bland annat en båtplats och en parkeringsplats på fastlandet vid Rätö Brygga/Kuggviken. Till fastigheten hör en båtplats på Lilla Rätö, cirka 600 meter från tomten.

Kort och gott ett optimalt fritidshus och läge för dig som önskar närhet till skärgård och natur. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
63 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 579 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
12 950 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ängalag tre tomt 70 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
875 000 kr
Driftkostnad
12 950 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 743
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 123 dagar sedan, den 23 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}