Myrstigen 23

Näshulta, Eskilstuna Karta & restider

595 000 kr
FritidshusFritidshus

Välplanerade kvadrat och toppenläge i vackra Näshulta!

Sommaridyll i populära och barnvänliga Näshulta-Österby med 5 minuters promenadväg till bad- och båtplats i Näshultasjön. Bostaden präglas av bra gemensamhetsutrymmen med kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. De sociala ytorna är lika fina inne som ute där man från vardagsrummet tar sig ut till en altan och vidare ut i den grönskande trädgården. Stugan är mycket yteffektiv med 3 bra sovrum och ett badrum. 4 rum och kök om 76 m². Tomt om 1 737 m², skyddad som i en skogsglänta med blåbärs- och svampskogen precis intill. Tomten erbjuder fina gräsytor för lek och spring samt en gäststuga med utrymme för ett par sängplatser.

Välplanerad planlösning med genomgående ljusa färgval. Praktiskt arbetskök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Separat matplats för 6-8 personer i öppen planlösning med vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönster och utgång till altanen. Fräscht badrum med dusch och separett. 3 sovrum med bra förvaring i garderober, dessutom bra förvaring i förråd intill entrén och på vinden.

Näshulta - Österby ligger inom det detaljplanerade området där kommunalt vatten och avlopp planeras att dras in under 2021.
Trivsamt och barnvänligt område med närhet till badplats med strand, badbrygga och flytbrygga, gräsytor med grillplats. Båtbrygga i närheten av badet. Stora allmänna ytor med fotbollsplan och boulebana. I naturreservatet på andra sidan sjön löper Sörmlandsleden och strax intill har ångbåten Gerda sin hemmahamn.
25 min till Eskilstuna, 1 h 30 min till Stockholm.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Tomträtt
Boarea
76 m²
Tomtarea
1 737 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
17 485 kr/år
Byggår
1978
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Myrstigen 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
595 000 kr
Driftkostnad
17 485 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 672
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 10 dagar sedan, den 6 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips