3 975 000 kr
VillaVilla

Strandnära förstaklassboende strax norr om Strömstad! God planlösning och mycket hög standard. Sol från morgon till kväll. 3 till 4 sovrum och 2 badrum.
Glittrande hav, klippor, sandstränder och en skärgård som inbjuder till lata dagar finner du rätt utanför din dörr. Här ligger Skandinaviens första marina nationalpark. Nu etableras en norsk-svensk ”union” i området; Yttre Hvaler och Kosterhavets Nationalpark med totalt 800 kvadratkilometer skyddad natur på hav och land. En fantastisk skärgård, närmast oberörd på öar och holmar och ett hav som döljer både korallrev och fiskarter.

Kungsvik ligger bara en dryg timmes körning från Oslo och 15 minuter norr om Strömstad, här hittar du detta fantastiska semesterparadis med moderna fritidshus. Många förknippar vackra Kungsvik uteslutande med härliga sommardagar, men här kan du njuta av hösten med sina stormar, hummer och krabbfiske. Kungsvik är enkelt sagt en fantastisk plats att bo på, både för åretruntboende och som semesterparadis
Kungsvik är en idyllisk plats, precis vid havet med ängar och skog intill. Oavsett om du väljer att bli åretruntboende eller fritidsboende så är detta ett helt unikt erbjudande längs denna vackra och attraktiva kustlinje Vårt mål är att området skall bli ett levande bidrag till Kungsvik med strandpromenad, café/restaurang, butik, helt enkelt ett väldigt trevligt område.
Huset är på 115 kvm i två våningar med 3 till 4 sovrum. Utenfor huset ligger Kungsvik Park som din nærmeste nabo. Huset håller en mycket hög standard.

Läs mer på vår hemsida: www.kungsvik.no
Önskar du visning, vi är tillgängliga 7 dager i veckan.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
115 m²
Tomtarea
316 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kungsviksvägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 975 000 kr

Billigare och bättre boende

Statistik

1 579
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 109 dagar sedan, den 25 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips