Vemdalsskalet Ravinslingan 8

Vemdalsskalet, Härjedalen Karta & restider

275 000 kr
FritidshusFritidshus

På ett av Vemdalsskalets med attraktiva lägen finner du denna ideella andel i en övervåning som väntar på en ny ägare. Du kan ta dig smidigt ta dig till liftsystemet i området och spårcentralen för längdskidåkning ligger på gångavstånd. Med endast en årskostnad om 6 000:- per år. Ni nyttjar 5 veckor per valomgång. Vecka 25 finns kvar att nyttja för 2019. Ny valomgång sker under årsmötet i september. Det finns möjlighet att hyra ut andelen när ni ej nyttjar den själv. Från fastigheten har du både närhet till skidbacken som Skalets centrum som erbjuder restauranger, café, inredningsbutik, skidshop, gym, ICA & frisör.

Stadgar och valomgångsschema hittar du i denna annons för att enkelt ladda ner hem till din egen dator eller padda. Denna andel har nummer 1 och valschemat utläser du från vänster till höger.
Ta gärna en titt på vår VR-Visning och helikoptervy för att få en bättre bild av hur det är att gå runt i andelen och hur läget ser ut!

Vemdalsskalet tillhör en av Sveriges äldsta skidområden. Med de senaste vintrarnas satsningar är det nu en toppmodern och supereffektiv skidcirkus med totalt fyra expressliftar på två fjäll. Barnen har sin egen skid- och lekcirkus vid foten av fjället. Med snälla backar, rullband och lätthanterliga knappliftar. Där finns också Skalets torg med lägenheter, hotell, skidshop med uthyrning, restauranger, gästservice, läkarmottagning, naprapat, gym, café frisör, inrednings- och friluftsbutik. Strax intill ligger spårcentralen som tar dig ut i maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2.5, 5, 7.5, 10 km) samt förbindelsespår till både Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Härifrån utgår också rösade leder och vesselturer upp på fjället till våffelserveringen Jaktstugan. Någon kilometer bort, med fjället som granne, ligger Vargen, Strömfjällsdalen och Ripfjället. Och längst ner i skidsystemet, i söderläge, finns Skalspasset med lägenhetshotell, restauranger och skiduthyrning. Här har också allt boende ski in/ski out. Mittemot Passet ligger det nya stugområdet Klockarfjället.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
90 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
246 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
6 000 kr/år
Byggår
1997
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vemdalsskalet Ravinslingan 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
275 000 kr
Driftkostnad
6 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 285
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 42 dagar sedan, den 13 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips