Granövägen 104

Norrtälje Karta & restider

3 300 000 kr
FritidshusFritidshus

Här på Granövägen 104 på Blidö finns möjligheten att förvärva ett nybyggt fritidshus som kommer stå klart för inflyttning till sommaren. Ett hus att trivas i med närhet till havet och en känsla av skärgård med bl a grova träväggar som vitmålats, vackra ekgolv och en värmande kamin för ruggiga höstdagar. Allt finns här!

Här återfinns på entréplan kök, matplats och vardagsrum allt med öppen planlösning och många fönster samt fönsterdörr som ger en skön känsla av att vara "nästan" ute. Ett bra badrum med tvättmaskin finns också på entréplan. Övervåningen inrymmer förutom tre bra sovrum även ett allrum.

På Granövägen 106 står ett likadant hus som idag är under uppförande på Granövägen 104. Kulör, mönster och fast inredning kan avvika något i verkligheten mot bilderna i beskrivningen.

Vid St Rådmansholmen som du når via en fin promenadstig finns ett barnvänligt bad med bryggor åt ena hållet och klippor att bada vid på andra sidan udden.

Endast 2,2 km från fastigheten finns en av skärgårdens bästa livsmedelsbutiker, med generösa öppettider året runt. Här finns även ombud för systembolaget, ATG, post, apotek mm.
Blidö ligger i Svartlögafjärden sydost om Norrtälje och ön kallas allmänt för Ön i solen.
Tack vare färjeförbindelsen från fastlandet via Yxlan har Blidö länge varit ett av Roslagens mest populära sommarparadis i många år. Blidö är en levande ö och har restaurang, bio, musikevenemang, dans och ridning mm.
Strax utanför Blidö ligger vår fantastiska vackra skärgård med kobbar och skär, det är inte svårt att hitta en egen vik eller klipphäll att stanna vid för en skön dag i sol och hav.
Närområdet består av blandad bebyggelse med både fritidshus likväl permanentbostäder. Här är det en mycket god gemenskap mellan grannarna och en välkomnande stämning till nya grannar.

Waxholmsbolaget trafikerar ön sommartid, med ett flertal turer till bl a ångbåtsbryggan vid Bromskär som ligger på ett avstånd om 2,5 km från fastigheten. SL kör buss in till Norrtälje, hållplats finns på 1 km avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
96 m²
Tomtarea
2 222 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
22 500 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Granövägen 104 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 300 000 kr
Driftkostnad
22 500 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 927
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 52 dagar sedan, den 26 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips