Storbäcksvägen 28

Bruksvallarna, Härjedalen Karta & restider

8 950 000 kr
Fritidshusicon_fritidshus_inactive

Välkommen till vackra Storbäckstunet i Bruksvallarna. Ett större, välplanerat och ytterst tilltalande fritidshus med hög kvalitet och fantastiskt läge. Därtill ett gästhus med underliggande skotergarage i samma genomtänkta och stilfulla utförande som huvudbyggnaden. Valet av färger och naturmaterial i skiffer och trä, ger ett modernt och samtidigt avslappnat intryck av huset såväl exteriört som interiört. Det skifferklädda taket tillsammans med den yttersta grundmuren i skiffer bryter vackert av mot den okantade vildmarkspanelen på fasaden.

Huset är beläget på en rymlig tomt längs Storbäcksvägen i utkanten av Björkliden med en vacker fjällutsikt över dalgången och kringliggande fjäll. Närområdet inbjuder till njutbara semesterdagar året runt. I priset ingår även den obebyggda tomten som angränsar till huset, strax nedanför. Köparen kan därigenom själv välja att bibehålla en större tomt, omfattande två fastigheter på tillsammans drygt 3 800 kvm eller bygga ytterligare hus i framtiden.

Invändigt möts vi av ett toppmodernt fjällboende där alla ytor är väl tilltagna och stilfullt inredda. Våningsplanet består av vardagsrum i öppen planlösning med kök, matplats och allrumsdel. Här är det en fröjd att tillsammans laga mat, äta gott och bara vara, helt enkelt. Centrerat i rummet, och mitt emot matplatsen står en täljstensklädd braskamin där takhöjden och fönsterpartierna gå ända upp till nock. Den milsvida utsikten över fjällvärlden utanför är som en vacker och skiftande tavla efter årstiderna. På vardera sida om matplatsen som ledigt rymmer tio personer, finns två balkonger med sydvästläge vilket medför de bästa förutsättningar för att kunna njuta i solen hela dagen.
Huset har fyra större sovrum med totalt tio sängplatser och två av sovrummen är belägna på våningsplanet. Här finns även ett helkaklat badrum med större dusch bredvid den praktiska hallen som inrymmer torkskåp, garderober och gott om plats för ytterkläder, pjäxor och skor.

En trappa ner finns en stor lyxig relax med bastu, duschar och bubbelbadkar. I mitten av rummet, en sittgrupp vid den värmande braskaminen. Allt med en underbar fjällvy över Skarvarna och Kariknallen på andra sidan dalgången. Två sovrum med sex bäddar ligger i anslutning till badrummet och tvättstugan.

En bit upp ovanför huset, på den övre delen av tomten finns ett kar för ett varmt och uppfriskande bad. Här kan du njuta av en gnistrande stjärnhimmel en kall vinterkväll, eller sommartid till ljudet av Storbäcken som passerar en bit ner i ravinen bakom den praktiska boden för ombyte som står intill.
Snösäkra Bruksvallarna erbjuder en underbar fjällmiljö för rekreation och aktiviteter såväl vinter som sommar. Med andra ord goda förutsättningar för uthyrning med enkel uthyrningsservice. Här tränar och tävlar såväl motionär som skidelit längdåkning på spår i världsklass. Alpin skidåkning vid vägs ände finns närmast i Ramundberget endast 7 km bort. Välkomna hit!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
200 m²
Tomtarea
3 871 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
44 050 kr/år
Byggår
2010
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storbäcksvägen 28 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 950 000 kr
Driftkostnad
44 050 kr/år

Statistik

7 350
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 45 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips