Storbäcksvägen 28

Bruksvallarna, Härjedalen Karta & restider

6 800 000 kr
Fritidshusicon_fritidshus_inactive

Välkommen till vackra Storbäckstunet i Bruksvallarna.
Ett större, välplanerat och ytterst tilltalande fritidshus
med hög kvalitet och fantastiskt läge. Därtill ett gästhus med underliggande skotergarage i samma genomtänkta och stilfulla utförande som huvudbyggnaden. Valet av färger och naturmaterial i skiffer och trä, ger ett modernt och samtidigt avslappnat intryck av huset såväl exteriört som interiört.

Invändigt möts vi av ett toppmodernt fjällboende där alla ytor är väl tilltagna och stilfullt inredda. Våningsplanet består av vardagsrum i öppen planlösning med kök, matplats och allrumsdel. Centrerat i rummet, mitt emot matplatsen står en täljstensklädd braskamin där takhöjden och fönsterpartierna går ända upp till nock.

På vardera sida om matplatsen finns två balkonger med sydvästläge, vilket medför de bästa förutsättningar för att kunna njuta i solen hela dagen. Den milsvida utsikten över fjällvärlden utanför är som en vacker och skiftande tavla efter årstiderna.

Huset har fyra större sovrum med totalt tio sängplatser varav två av sovrummen är belägna på våningsplanet. Här finns även ett helkaklat badrum med större dusch i anslutning till den praktiska hallen som inrymmer både torkskåp, garderober och gott om plats för ytterkläder, pjäxor och skor.

En trappa ner finns en stor och lyxig relax med bastu, duschar och bubbelbadkar. I mitten av rummet, en sittgrupp vid den värmande braskaminen. Allt med en underbar fjällvy över Skarvarna och Kariknallen på andra sidan dalgången. Två sovrum med sex bäddar ligger i anslutning till badrummet och tvättstugan.

En bit upp ovanför huset, på den övre delen av tomten finns ett kar för ett varmt och uppfriskande bad. Här kan du njuta av en gnistrande stjärnhimmel en kall vinterkväll, eller sommartid till ljudet av Storbäcken som passerar en bit ner i ravinen. Bäcken
passerar strax bakom den praktiska boden, för ombyte, som står intill karet.

Snösäkra Bruksvallarna erbjuder en underbar fjällmiljö
för rekreation och aktiviteter såväl vinter som sommar. Säsongen för längdskidåkning startar redan den 14 oktober så det finns med andra ord även goda förutsättningar för uthyrning i större eller mindre skala med enkel uthyrningsservice. Här tränar och tävlar såväl motionär som skidelit längdåkning på spår i världsklass och spåren passerar rakt genom Björklidens Fjällby. Alpin skidåkning vid vägs ände finns närmast i Ramundberget endast 7 km bort, men även skidanläggningarna i Funäsdalen, Tänndalen/Hamra, Kappruet och Tännäskröket ingår i samma liftkort. Gillar du att åka skoter så har du tillgång till fjällvärdens bästa område. Dessutom nära till fantastiskt fjällfiske och ripjakt.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
200 m²
Tomtarea
2 257 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
44 050 kr/år
Byggår
2010
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storbäcksvägen 28 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 800 000 kr
Driftkostnad
44 050 kr/år

Statistik

4 399
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 6 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips