Myrstacksvägen 6

Österåker Karta & restider

3 650 000 kr

3 850 000 kr -5%

FritidshusFritidshus

En riktig pärla på den vackra och bilfria skärgårdsön Stora Timrarön. Belägen på en höjd med fin havsutsikt. Här finns två stycken vinterbonade byggnader med permanentstandard uppförda 2014 samt 2015 om 75 respektive 32 kvm. Stort trädäck där man fångar solen från tidig morgon tills solnedgång. Lättskött trädgårdstomt med plan gräsyta för lek och spel. Gångavstånd till sandstrand samt klippbad. Båtplats på nybyggd och skyddad brygga (värde 60.000:-) Samtliga båtplatser på ön är upptagna så det är stort värde i att få en båtplats på köpet. Fyra till fem sovrum med möjlighet att bygga om till 6 med tio sängplatser. Waxholmsbolaget trafikerar ön året om.

Väl innanför ytterdörren på huvudbyggnaden välkomnas man av hall med klinkergolv och plats för avhängning. Direkt till höger finns det helkaklade badrummet utrustat med golvvärme, dusch med vikväggar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt tvättmaskin och varmvattenberedaren.. Vardagsrum och fullt utrustat kök med köksö i en öppen planlösning. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. En braskamin utgör rummets hjärta och ger både värme och mysfaktor. Stora skjutbara fönsterpartier som leder ut till det väl tilltagna trädäcket. Två stycken sovrum, varav Master Bedroom har hel garderobsvägg som ger gott om förvaring.

Trädäcket sammanbinder de två byggnaderna och i gästhuset finns allrum med stora fönsterpartier, två stycken sovrum med platsbyggda våningssängar. Gäst-wc med handfat med kommod och spegelskåp med förvaring och belysning.

Stora Timrarön ligger nordost om Åkersberga och är den största ön i Furusundsleden. Många av husen nyttjas som fritidshus året runt vilket ger en god gemenskap och på ön finns nu gemensamma traditioner med midsommarfirande, kräftskivor etc. Endast ca fem minuters båtresa från fastlandet. Från centrala Stockholm tar det ca 60 minuter att åka ut till Stora Timrarön. Idag trafikeras Stora Timrarön året om av Waxholmsbolaget med start från Strömkajen vidare till Skeppsbron, Hasseludden, Gåshaga, Vaxholm och Stora Timrarön. Kommunalt vatten, lokalt avloppsreningsverk, full mobiltäckning (både 3G och 4G) samt kommande möjlighet till trådlös fiberuppkoppling

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
107 m²
Tomtarea
2 063 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
27 354 kr/år
Byggår
2014/2015
Räkna på boendet
  • 7
    jul
    Sön 7 jul
    Ring eller mejla för att boka in dig på visning och få information om transport!
    Lägg till i kalender
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Myrstacksvägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 650 000 kr
Driftkostnad
27 354 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 666
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 118 dagar sedan, den 22 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips