Södra Klockvägen 2

Ljunghusen, Vellinge Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
204 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
2 801 m²
Byggår
1912
Driftkostnad
18 651 kr/år

1912 uppfördes bostadsbyggnaden av grosshandlare Edvin Thomée. Man lät uppföra en sommardröm där man tog till vara på känslan av det vackra skånska, det genuint tilltalande och framförallt det familjära med generösa sällskapsytor och flera sov. Redan 1928 förvärvade nuvarande släkt fastigheten och dess karaktär har förändrats genom åren men 2014 gjorde nuvarande ägare en omsorgsfull restaurering och såg till att den så vackra gamla träfasaden åter fick synas.

Bostadsbyggnaden och fastigheten har ett unikt och bra läge med endast ett par minuters promenad till salta bad. Genom drönarbilder ser vi hur nära fastigheten är havet och som med dess balkonger, uteplatser, punchveranda, och den härliga naturtomten med sina lummiga tallomgivningar erbjuder ett sällsynt och perfekt läge!
Låt bilderna inspirera dig och, om ni vill, kan vi dela med oss av hur nuvarande ägares tankar och ritningar på hur en ombyggnad kan komma att se ut. Självklart kan även nybyggnation göras med Ljunghusens generösa detaljplan.

I överlåtelsen ingår också en av de populära och åtråvärda badhytterna. Vänligen kontakta oss för mer information.

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri