Kremlans väg 6

Tännäskröket, Härjedalen Karta & restider

5 250 000 kr
FritidshusFritidshus

Nyproducerat fjällhus med bra planlösning, hög standard samt genomtänkta detaljer. Med en enastående utsikt mot fjällvärlden, i sydvästläge.

Fjällhus Renen säljs som parhus som ett objekt, med 12 – 16 bäddar (6 - 8 bäddar / hus). Det lämpar sig väl för den som vill hyra ut eller dela husköpet med någon. Huset är vackert placerat på Hemkrökets sydsluttning med slående utsikt över fjällvärlden mot den norska gränsen. Här kan du njuta av fjällkänslan såväl inomhus som utomhus, med påkostade materialval och en färgsättning i samklang med naturen. Huset är utformat med stora sociala ytor, en vacker takhöjd och ljusinsläpp. Renen är utrustad med bastu, braskamin, två badrum, egen terrass samt förråd.

Vi rekommenderar även inredningspaketet framtaget i samarbete med Norrgavel vilket ger ert fjällhus en vacker skandinavisk fjällkänsla med god kvalité och svanen-märkta möbler.
Här bor ni alldeles invid Tännäskrökets liftsystem, längd- och skoterspår samt Rogens naturreservat och kan ta del av Destination Funäsfjällens stora utbud av aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkningen, fisket och den storslagna fjällmiljön allmänt känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Restaurang Árran är nominerad av White Guide och boendet är omskrivet som ett av fjällvärldens finaste.

Genom att teckna uthyrningsavtal med Tännäskröket kan ni enkelt finansiera ert fjällboende. Tännäskröket erbjuder en uthyrningsgaranti på 40 000 kr/år och husdel (dvs 80 000 kr för hela fastigheten) efter uthyrningsprovision. Uthyrningsgarantin gäller förutsatt att ni nyttjar max 4 veckor själva under vintersäsongen varav max 1 högsäsongsvecka, samt väljer inredningspaket från Norrgavel.
Ge er familj en förankring i Sveriges vackraste fjällområde och en investering i ett aktivt friluftsliv. Genom att teckna uthyrningsavtal med Tännäskröket kan ni enkelt finansiera ert fjällboende.

Se bifogat dokument för bygglovshandling med fasadritningar.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
218 m²
Tomtarea
1 311 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
42 120 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kremlans väg 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 250 000 kr
Driftkostnad
42 120 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 855
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 161 dagar sedan, den 7 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips