Åsvallen R-Vägen 7

Härjedalen Karta & restider

3 650 000 kr
FritidshusFritidshus

Att få dela sitt fjällboende med någon är för många en dröm. Det kan vara syskon eller annan familj, vänner eller kollegor. Eller så kan det bli en bra inkomstkälla vid uthyrning, när inte gästerna knackar på dörren. Med det här attraktiva läget i Tänndalen kommer nog huset vara välbesökt året om.

Det är ett generöst sutteränghus med två trevliga separata lägenheter som har skön fjällatmosfär och ett fantastiskt läge med utsikt över både fjäll och sjö.

Den övre lägenheten har ett mysigt allrum med braskamin i öppen planlösning med kök och matplats. Här finns tre sovrum, vilket innebär totalt sex sovplatser. Dessutom finns badrum med dusch, WC och bastu. Verandan med soligt läge i tre väderstreck ger en maffig utblick över omgivande fjäll och sjö. Här njuter man gärna av såväl morgonkaffet som afterski. Det finns gott om plats för utemöbler och när mörkret sänker sig är det extra mysigt att krypa ner i den vedeldade badtunnan.

På våningsplanet under, med egen entré utifrån, ligger marklägenheten som innehåller det mesta man behöver. Här finns ett allrum med matplats och pentry, två rejäla sovrum, förråd samt badrum med dusch och WC.

Fritidshusområdet Åsvallen är efterfrågat, bland annat för sin härliga naturkänsla. Här blickar man ut mot mäktiga fjäll och den vackra, ständigt skiftande naturen. Samtidigt har man en bekväm närhet till allt.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
90 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 088 m² tomt
Driftkostnad
33 528 kr/år
Byggår
1980
Räkna på boendet

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 239
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 41 dagar sedan, den 11 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Åsvallen R-Vägen 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 650 000 kr
Driftkostnad
33 528 kr/år

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips