Forsells väg 7

Ljusdals kommun Se på karta

1 400 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
104 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
30 ha
Byggår
1955

Skogsfastighet i Hamra, Los. Fastigheten består av 30,36 hektar mark varav 27,3 hektar produktiv skogsmark. Virkesförrådet är uppskattat till ca 3 416 m³sk vilket ger ett meddelförråd om 125 m³sk/ha.
Medelboniteten är beräknad till 5,2 m³sk/ha/år. På fastigheten finns bostadshus samt ekonomibyggnader, samtliga byggnader i sämre skick.
Fastigheten har andel i ett flertal samfälligheter. Andelen i Hamra Besparingsskog S:1 ger bland annat fastighetsägaren rätt att ansöka om jakt på Hamra besparingsskogs marker, vidare kvalificerar ägaren av fastigheten sig till möjligheten att lösa årskort för småvilt på Hamra kronopark.
Förvärvstillstånd behövs för köpare som inte varit folkbokförd i kommunen minst ett år innan förvärvet ( 4 600 kr för privatperson, för juridisk person 7 100 kr ).

Ingen visning av försäljningsobjektet kommer ske. Spekulanter uppmanas att på egen hand eller genom konsult själva förvissa sig om försäljningsobjektets beskaffenhet. För åtkomst till den gamla bostadsbyggnad, kontakta ansvarig mäklare.
Fastigheten säljs med s.k friskrivningsklausul.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal

Kontakta mäklaren

Anna Norman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
072-402 37 48