Karlsnäs 37

Njutånger, Hudiksvall Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
104 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
9 ha
Byggår
1950
Antal besök
5 303
Dagar på Hemnet
17

Mitt i Hälsinglands vackra sommarlandskap, belägen precis invid strandlinjen till sjön Stor-Nien, finns en mindre gård för dig som söker en plats på landet där du kan hitta andrum i naturen - för permanent boende eller när du vill!

Ca 9,5 ha tillhörande jord och skog. Fina marker för djurhållning, odling eller för dig som vill investera och stycka av tomter med strandnära läge, för försäljning i ett landskap som bara växer i popularitet! Tidigare förhandsbesked om avstyckning finns. En plats där det finns gott om utrymme för drömmar och visioner.

Mindre bostadshus om 3 rum och kök med bergvärme installerat och nylagt plåttak 2020. Ekonomibyggnad med stor loge och tidigare ladugård med djurbås. Jakträtt finns i Nianfors Jaktlag.

I området finns fina bad- och fiskesjöar och storslagen trolsk natur med bland annat Nianån som följer dig längs vägen ut mot Karlsnäs. Med det geografiska läget är det enkelt att ta sig runt till Hälsinglands alla hörn och stora utbud av kultur och upplevelser.

Gården är belägen ca 2 mil väster om E4:an, från Stockholm kör du hit på bara 3 timmar. Du kan redan nu gå runt i hemmet i 3D på vår hemsida.

Välkommen att kontakta oss för att boka in en visning på plats!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri