Sörgården 3

Stenstorp, Falköpings kommun Se på karta

3 450 000 kr

3 750 000 kr -8 %
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
254 m²
Tomtarea
2,1 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1929-1981

I södra sluttningen av det bördiga Borgundaberget hittar vi lantbruksfastigheten Sörgården 3. Fastigheten som består av drygt 2 hektar åkermark i direkt anslutning till bostadsbyggnader och ekonomibyggnader kan vara det perfekta fastigheten för dig med egen verksamhet, planer med hästverksamhet samt ser möjligheterna med flera bostadshus. Utmärkande för denna fastighet är dels närheten till Skövde och Falköping samt de stora möjligheterna för den rätte köparen att dels få ett perfekt generationsboende men även potentialen att driva sin verksamhet i egna ändamålsenliga lokaler. Denna lantbruksfastighet har hela två bostadshus, ett modernare från 80-talet och ett mindre och lite äldre bostadshus intill. Mellan husen finns en uppvärmd pool med väderskyddande tak och väggar. Övriga lokaler på fastigheten är flera större lagerlokaler, en ekonomibyggnad ombyggd och anpassad till mekanisk verkstad med uppvärmning, tryckluft, mycket utrustning som traverser och kranar. Strax intill hittar vi en isolerad och även den uppvärmd verkstad med möjlighet att serva lastbilar och maskiner. Övriga byggnader är virkestork med egen panncentral samt ekonomibyggnad med virkeslager och delvis stall med flera boxar. Möjlighet finns att öka antal boxar i intilliggande loge.

En stor fördel med denna fastighet är naturligtvis närheten till Skövde samt Falköping. Med drygt 1 mil till Skövde samt knapp 2 mil till Falköping är det inte långt varken för den som pendlar till jobbet eller kanske bedriver verksamhet i någon av Skaraborgs orter.

Fastigheten har mycket inventarier och maskiner och för rätta köparen kan möjligheter finnas att köpa dem separat. Inventarielista kan erhållas på begäran av mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Andreas Agerborn

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Andreas Agerborn, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46702928912