Kommande

Södra Bergsbyn 95

Bergsbyn, Skellefteå kommun Se på karta

5 100 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
166 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
1,5 ha
Byggår
1890
Driftkostnad
34 720 kr/år
Kommande

Söker du efter ett härligt hus med lantligt läge, generös tomt och med närhet till skog och natur?
- Här har du en fastighet som särskiljer sig från det mesta och med ett fantastiskt läge och en tomt disponerad på 15 757 kvm (!)

För dig som drömmer om ett liv på landet men samtidigt inte vill göra avkall på närhet till stan har förhoppningsvis kommit helt rätt! Här har du en hästgård som håller genomgående HÖG standard både vad avser stall och boendemiljö!

Här finner ni en välplanerat och gediget hus disponerar på 2 plan. Öppna sociala ytor, 2 öppna spisar, flertal sovrum och genomgående ljusa och tilltalande ytskikt gör detta till en bostad som är lätt att tycka om. I söder finner ni ett fantastiskt inglasat uterum om ca 24 kvm och intill en härligt soldäck som gör detta till en självklar favoritplats att vistas på!

Tomten är väl ombonad och inhägnad med smide, häck och träpartier som ger en fin avskärmning.

På Södra Bergsbyn finner du paradiset för dig som har väntat på tillfället att hitta den perfekta platsen som gör det möjligt att ha en egen hästgård. Här finner ni en varmbonad stallbyggnad med 4 stora boxar varav en extrastor fölbox.
Dessutom finner ni ett utestall med 2 stora boxar, 2 stora hagar, sommarhage om ca 4000 kvm och en foderlada om ca 120 kvm. I nära anslutning finns fina förutsättningar till rid- och körvägar, Mao kan det inte bli så mycket bättre än just såhär!

För dig om inte har behov att nyttja stallet så finns fantastiska möjligheter att dels hyra ut stallplatserna eller i annat fall nyttja marken till andra verksamheter. Kanske är just du i behov av en verkstad, ett gårdshus eller ett stort garage?

-Här är med andra ord valmöjligheterna stora!

Utöver ovan nämnda utrymmen finns maskinhall. Dessutom följer jakt och fiskerätt med fastigheten. Jaktvårdsområden är omkring 5000 hektar på både norra och södra sidan av Bergsbyn.
Fiskerätt i Skellefteå älven och möjlighet till delta i fiskelag för laxfiske i södra bergsbyn.

Det här är en fastighet som behöver upplevas på plats!
Varmt välkommen att anmäla dig för visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emelie Edergard

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emelie Edergard, HusmanHagberg Skellefteå
073-734 53 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.