Krombyvägen 190

Glostorp, Malmö Karta & restider

11 996 000 kr
Gård/SkogGård/Skog

Liljedals gård är fantastiskt placerad i den lugna byn Glostorp med 14 stycken hushåll. Byn är en av få oskiftade byar i Sverige i samband med enskiftet i slutet av 1700-talet. Väldigt hästätt med flera hästgårdar intill. Nya ridvägar är under utbyggnad ca 8-9 km långa i direkt anslutning till byn. Dessutom är det skrittavstånd till Käglinge Rekreationsområde.

Liljedals gård, charmig fyrlängad skånegård med detaljer och anor från 1800 talet.
Bland böljande rapsfält, ljumma vindar och svalor som flyger högt finner du Liljedals Gård i Glostorp, med fantastiska omgivningar i det vackra skånska landskapet. Med byns mysiga atmosfär finner du storstaden Malmö bara ett stenkast bort.
Ett unikt boende i harmoni med Skånes gröna landskap vackert samspelande med himmelns blåa färg. En bevarad och varsamt renoverad fyrlängad skånegård där ägaren har utnyttjat varje kvadratmeter till sin fulla potential.

Boendet erbjuder 16 rum varav 4 sovrum i olika utformningar och storlekar.
På bottenvåningen finner du 6 rum varav 4 eleganta rymliga sällskapsrum med högt i tak, två vackra kakelugnar, stuckaturer, spegeldörrar, parkettgolv, vackra tapeter med fint blomstermönster. Ytorna är praktiskt fördelade och är en del av det som ger gården sin charm. Ett sovrum för en familjemedlem eller de långväga gästerna ligger i anslutning till köket. Det helrenoverade köket är från 2011 med stommar och luckor från Ikea. Bänkskivan går i svart laminat som bryter av trevligt mot köksluckorna i ljus bok. Det ligger fint laminatgolv som kombineras med blommiga tapeter och träpanel i färgen roströd. Det är ett bra funktionellt kök med vitvaror från Electrolux så som spis med induktionshäll, dubbelugn, kyl, frys, diskmaskin och spisfläkt. I köket vid den öppna spisen finns även yta för familjens matplats med utsikt mot innergården. Från vardagsrummet leder vägen vidare genom ett vackert rum, med trapphus till andra våningens sovrum, vidare direkt ut till det fina vinterbonade uterummet med massor av plats för loungemöbler. Här kan man sitta länge och förlänga de sista sommarkvällarna eller mysa i värmen när snön faller vackert en vinterdag. Vidare från uterummet kommer du ut till den fantastiskt vackra trädgården som erbjuder mysiga uteplatser under trädkronornas skuggor. Här finns plats för både vila och lek och bus för barnen. En stor jacuzzi för 6 personer som kan användas både vinter och sommar medföljer försäljningen. På bottenvåningen finns det ett stort badrum samt en gästtoalett.

Ovanvåningen är fördelat i två separata vingar, där man når den helt nybyggda södra delen från trappan direkt från hallen vid huvudentrén. En ljus möblerbar hall leder in till det rymliga sovrummet och det helkaklade badrummet med dusch, två vaskar och en vägghängd toalett. Ljuset strilar vackert in genom takfönstret över det fina kaklet på golv och vägg. Från hallen når man en väl tilltagen walk-in-closet på ca 30 kvm, som lätt kan ändras till ytterligare ett sovrum.
En inredningsbar kallvind delar ovanvåningen för att sedan nå den norra hallen. Här erbjuds det två stora sovrum med tilltalande planlösning och sovloft, en dröm för barnen.
Det finns flertalet fönster på ovanvåningen i samtliga väderstreck med massor av vackert ljusinsläpp perfekt harmoniserande med genomgående vackra trägolv.
Ett underbart boende för dig som vill ha allt såsom grönska, lugn och massor av sol under hela dagen samt oslagbart vackra solnedgångar över bygden. Här vilar du blicken i grönskans

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Boarea
301 m²
Tomtarea
2 ha tomt
Antal rum
16 rum
Byggår
1870
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Krombyvägen 190 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
11 996 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

15 458
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 71 dagar sedan, den 14 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra gårdar/skog som sålts.

Guider & Tips