Skinnarebo 1

Svenarum, Vaggeryd Se på karta

14 995 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
178 m²
Tomtarea
56,8 ha
Byggår
2007

Försäljningen av Skinnarebo är ett sällan återkommande tillfälle till förvärv.
Skinnarebo 1 erbjuder ett naturskönt och trivsamt permanentboende med utmärkta möjligheter till jakt, fiske, båtliv m.m. Jakträtt med viltrika jaktmarker hållande bl.a. älg, rådjur och vildsvin. Fiskerätt i sjön Långserumsjön.

Betydande strandrätt med bad- och båtplatsmöjligheter.
Fastigheten består av tre bostadshus. Det stora huset är fullt inrett. Hus nummer två har man gjort färdigt stommen där din finns möjlighet att fortsätta bygget helt efter egen smak. På tomten finns även Maskinhall/garage/verkstad.

Huvudbyggnaden är ett timmerhus som består av två sovrum, ett snyggt och modernt kök och vardagsrum med öppen planlösning samt två toaletter. Utöver detta erbjuds ett loft som tack vare de stora fönsterpartierna får en otroligt vacker utsikt över sjön. Den fantastiska takhöjden tillsammans med den unika planlösningen inger en känsla av lyx och omfång. Utöver huvudbyggnaden erbjuds en charmig villa med stora potential och är redo för färdigställning. Perfekt för dig som vill lägga upp egen planlösning och sätta din egen prägel på din framtida bostad.

Icke areal bestämt vatten.

Fastigheten ligger i Hok, känt för bland annat sin spa- och konferensanläggningen Hooks herrgård. Här finner du även Hoks station, som erbjuder tåg in till Nässjö och Halmstad för pendlaren. Jönköping ligger endast 30 minuter bort med bil, dit du tar dig smidigt med hjälp av E4:an och riksväg 30.

Varm välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visningstider!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping