Stor Charmig Finca

Catral - Alicante, Spanien

860 000 euro
Gård/SkogGård/Skog

Som du ser från fotografierna finns det spektakulära bergslandskap på 3 sidor, tomt på 18 000 kvadratmeter som ligger på helt plan mark, vilket gör den idealisk för dig som gillar att promenera eller cykla. Denna spektakulära fastighet har tre stora hus, en lägenhet och en hel del mark. Nuvarande ägare har valt att sälja palmer och olivträd, men vad kunde du använda den till?

Alla fönster har ersättning, aluminiumsramar av tallrikseffekt och är dubbelglaserade. De har fällskärmar och persienner. Renoverad med säkerhet i åtanke, har alla nedervåningar dekorativa, yttre spärrar och kan låsas från insidan. Huvuddörren har ett säkerhetslåsningssystem. Det finns en elektriskt betjänad metallblind ovanför altandörrarna till trädgården, metall säkerhetsluckor till altandörrarna som leder från sovrummet svit och ett övervakat larmsystem. Dessa skyddsåtgärder bidrar alla till sinnesfrid när fastigheten lämnas obevakad ett tag.

Det finns två ytterligare, fristående, en våning villor, som alla har 4 dubbelrum. De byggdes för ungefär 40 år sedan. Villa 1 har sin egen ytterdörr entré från fruktträdgården. Villa 2 har en rymlig bakre terrass med grill och enastående utsikt. Oberoende ytterdörr från fruktträdgården leder in i en liten hall, vilket leder till en central korridor.

SPORTSHALL / GYMNASIUM / KONFERENSRUM är inrymda i en attraktiv, byggnadsbyggnad på 165 kvadratmeter, med utsatta, trä, katedraltak. Åtkomst via en säkerhetsdörr från fruktträdgården eller via en bakdörr till sidan av VILLA 2, golven är alla kaklade i samma färg överallt. Säkerhetsdörren leder in i en förhöjning och korridor med väggljus. Fönstren på södra väggen är utsökt utformade, med färgade glasblock under en inramad och glaserad halvcirkel som har gjutjärnfiligréarbete på utsidan.

Las Palmeras ligger på ett idylliskt läge mellan det ljusblå Medelhavet och en rad berg, och är en mångsidig bondgård på 18 000 kvadratmeter (cirka fyra och en halv hektar). Njut av landsboende, med mycket få nära grannar, men bara en kort bilresa till 2 spännande spanska byar, både med en mängd butiker, skolor, restauranger, barer, banker och ett postkontor. Varje by har ett etablerat sjukhus. Närmaste byn till Las Palmeras Estate är Dolores, ca 5 minuter med bil. I centrum ligger gågatan, som är dolores-5-minutes-from-las-palmeras-estatevery vackra och en härlig plats att sitta vid en av kaféerna för en kaffe eller en öl. Det finns också affärer och banker och en imponerande kyrka med ett gnistrande blått kaklat tak.

Catral ligger ca 7 minuter från Las Palmeras Estate med bil och är lite större än Dolores. Återigen finns det ett överflöd av barer och restauranger, mestadels spanska. Det finns en attraktiv bytorg där St. John the Baptist Church ligger tillsammans med 3 kaféer och ett postkontor i närheten. Det finns 3 stormarknader i byn.

Detaljer:
Referens: WHITECOAST-2942
Område: Catral
Tomt: 18.000 kvm

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Gård
Tomtarea
1,8 ha tomt
Antal rum
18 rum

Statistik

103
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 53 dagar sedan, den 2 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips