Bön Nedre Ögårdarna 1

Årjäng Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
9 ha
Byggår
1929

Gården har en total areal om 8,44 ha och är uppdelad i två skiften. Det ena skiftet - med byggnader, inägomark och skogsmark - är beläget i Östervallskog med fantastisk utsikt över sjön Östen. Det andra skiftet - med enbart skogsmark - är beläget ca. 6 km sydväst om huvudskiftet med gräns i sjöarna Kroksjön och Lisslevattnet.

Här erbjuds goda möjligheter till friluftsliv och rekreation i form av bland annat jakt, fiske och båtliv. Fastigheten är ansluten till VVO omfattande ca 2 700 ha. Sjön Östen, ett stenkast från gården, är ansluten till Dalslands kanal och en utveckling av den lokala båthamnen är påbörjad. För behovet av basvaror finns en lokal mataffär och ca 15 km bort ligger Töcksfors shoppingcenter med allt vad man kan önska sig.

Bostadshuset är ett charmigt tvåvånings timmerhus från början av 1900-talet som totalrenoverades till modern grundstandard år 1973. Kringliggande öppen mark förutom tomt, omfattar c:a 1,50 ha. Möjlighet finns att ansluta fastigheten till fiber. Övriga byggnader på fastigheten utgörs av en ekonomibyggnad på 72 m², ett vedskjul på ca 20 m² och en lekstuga ca 10 m².

Anbud Svenska Gårdar tillhanda senast 21/10.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Gårdar

Kontakta mäklaren