Åse 357

Åse - Trångsviken, Krokom Se på karta

650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Tomtarea
5 ha
Byggår
1930
Antal besök
15 813
Dagar på Hemnet
14

Välkomna till Åse och detta underbara torp i lantliga omgivningar med en helt underbar panoramautsikt med Oviksfjällen som fond. Här finner ni en fastighet på ca 4,9ha med uppfört klassiskt Per Albintorp på fantastiskt läge med närhet till både Storsjön och Alsensjön för härliga möjligheter till en aktiv fritid i närområdet med fiske, bad och båtliv. Detta är ett perfekt läge även för er som söker en bostad med bra pendlingsmöjligheter både till Östersund och Åre. Vintertid har ni även skidspåret från skidloppet till minne av legendariske skidåkare Haldo Hansson precis runt knuten och även skoterleder i närheten. Ytterligare fördelar som det geografiska läget mellan Östersund och Åre ger är både mycket goda möjligheter till friluftsliv, jakt, fiske skidåkning, vandring, bär- och svampplockning i hela Jämtlands härliga fjällvärld kombinerat med de utbud av stadsnära aktiviteter som Östersund stad erbjuder. Då fastigheten ingår i Trång-Åse viltvårdsområde på ca 2000ha löser ni på detta område till låg kostnad ett årskort för småviltjakt efter exempelvis rådjur, skogsfågel, hare och sjöfågel.

Torpet är välplanerat med gott om sängplatser och vedspis samt kaminer som värmer gott finner ni här på samtliga våningsplan.
I källarplanet erbjuds både dusch och bastu och i denna bostad har ni den perfekta kombinationen av bekvämligheter och låga driftskostnader. I ekonomibyggnaden som från början användes som ladugård finns gott om förvaringsmöjligheter.

Välkomna med er visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund