Ryggskog 71

Los, Ljusdals kommun Se på karta

500 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1941
Driftkostnad
31 655 kr/år

Välkommen till Ryggskog 71, ett trevliga ställe som passar för både permanentboende och som fritidshus. Här kan du söka lugnet och bo avskilt men ändå ha endast 3 km till närmaste livsmedelsaffär Tempo i Los samt även annan service som finns på orten. På fastigheten står ett hus samt en äldre lada/ladugård. Huset boyta om 89 kvm fördelas på ett rymligt nyrenoverat kök med öppen planlösning mot matrum, ett vardagsrum samt wc-rum på entréplan. På övre plan finns två sovrum, kattvindar/skrubbar som erbjuder bra förvaring och en walk in closet. I källaren finns tvättstuga utrustat med duschkabin, snickarverkstad och en matkällare.
På tomten finns en äldre lada/ladugård med gott om utrymme. Goda förutsättningar finns för den som vill ha djur och/eller de som är intresserad av odling och vill ha större mark än vad en vanlig villaträdgård kan erbjuda. I närheten passerar både Finnmarksleden och skoterled vilket ger den som är intresserad av att vandra eller åka skoter ett bra utgångsläge.
Gamla stengärdsgårdar finns vid delar av tomtgränserna.
Fastigheten ingår inte i något viltvårdsområde men ligger inom Los-Voxna älgjaktsområde.

Förvärvstillstånd behövs för köpare som inte varit folkbokförd i kommunen minst ett år innan förvärvet ( 4 600 kr för privatperson, för juridisk person 7 100 kr ).

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Christian Johnsson, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal

Kontakta mäklaren

Anna Norman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
Mäklare Anna Norman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
072-402 37 48