Komstorpsgatan 2

Bergkvara, Torsås Se på karta

4 600 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
150 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
15,6 ha
Byggår
1985
Antal besök
3 237
Dagar på Hemnet
14

Fin hästgård som kan användas både för ridhästar och travhästar. Fastigheten omfattar 155 825 m² och inkluderar huvudbyggnad om ca 130 m². Gästshus om ca 48 m².
Det finns 12 stycken hagar med en medelstorlek på cirka 4 500 m² var. Fem av dem är speciellt gjorda för hingstar och har extra utrymme. Träningsmöjligheter inkluderar en "horse walker" med plats för sex hästar, travbana som är ca 1000 meter lång, en sandbana om cirka 600 meter samt en rak bana om cirka 700 meter. Stallbyggnad "den vita" med nio boxar om ca 12 m² var, samt fönster. Spolspilta med varmvatten. Stallbyggnad "den röda" med sex boxar om ca 9 m² var, samt fönster. Gott om plats för att arbeta med hästarna. I stallet finns också hovslagarrum samt förrådsrum för hö och sågspån. På fastigheten finns också maskinhall samt verkstad med garage och vedbod.

Hästgården är belägen mellan städerna Kalmar och Karlskrona och är ca 16 hektar stor. Bra läge nära havet och den mindre tätorten Bergkvara. I Torsås ca 7 km bort finns all nödvändig service med bland annat mataffär, apotek, bageri och tandläkare.

Hästgården ligger intill E 22. Till Kalmar och travbanan tar det cirka 25 minuter. Andra travbanor inom en radie av 230 km är Jägersro, Halmstad, Tingsryd och Vaggeryd. Det är bra vägar till samtliga av dessa travbanor.

Cirka 75 höbalar kan skördas respektive år och håller nere driftskostnaderna.

Säljaren avser att avyttra maskinell utrustning. För frågor kring detta. Kontakta säljaren.

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB