Nobyvägen 12

Hullaryd, Aneby kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
3 924 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
49 400 kr/år

Hjärtligt välkomna till gamla Nordlunda Gård, en Småländsk idyll.

I den lilla byn Hullaryd ligger Nobyvägen 12. Drömmer du om att driva handelsträdgård, gårdsbutik eller bli självförsörjande inom basvaror - då är detta stället för dig. Det finns nämligen hela tre stycken växthus på tomten, varav två stycken är uppvärmda - och det bästa av allt - ett uppvärmt orangeri. Orangeriet byggdes av nuvarande ägare sommaren 2021, och är den absoluta stjärnan på gården. Här kan du sitta året runt och njuta av middagar, eller mysiga stunder. Vacker marksten hjälper till att hålla värmen de dagar du inte behöver, eller vill värma upp det.

Hullaryd är en mysig by med mycket att erbjuda. Förutom otroligt vacker natur, skogsparti precis bakom huset med fina vandringsstigar, så finns här också ett Café. Hullaryd har till och med en egen helg, där det varje sommar kommer tusentals besökare. Det korta pendlingsavstånden till Jönköping (45 min), Gränna (30 min), Tranås (20 min) och Eksjö (35 min) gör området attraktivt för den som vill bo på landet med stor tomt men ändå ha bra pendlingsavstånd in till arbete och stan. Skolor och förskolor finns i närområdet, skolbussen för de mindre barnen utgår från husets parkeringsplats och för de som ska lite längre så går bussen precis på andra sidan häcken.

På gården finns det ett mysigt bostadshus med fullt utrustat kök, vardagsrum och badrum med golvvärme på nedre plan. En trappa upp hittar vi en möblerbar hall, sovrum och ett nyrenoverat gästrum.
Här finns gamla detaljer bevarade som spegeldörrar, höga trösklar och vackra trätak. Utöver bostadshuset finns en mindre lada, som kan inredas som festlokal, eller liknande. Det finns även ett litet gästhus på tomten, som är i behov av omfattande renovering.

Välkommen att anmäla ditt intresse.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Kontakta mäklaren

David Moberg

Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare David Moberg, Svensk Fastighetsförmedling Tranås
+46726669705