Vretalyckan 1

Skänninge, Mjölby kommun Se på karta

1 895 000 kr

2 395 000 kr -21 %
Bostadstyp
Gård med skogsbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1880
Driftkostnad
13 324 kr/år

VÄLKOMNA TILL VRETALYCKAN 1
I utkanten av Skänninge hittar vi den här lilla gården som nu söker ny ägare. Det här är en fastighet som passar familjen som både vill bo lantligt och samtidigt vill ha närhet till skola och allmän service. På Vretalyckan bor ni nämligen på cykelavstånd in till centrala Skänninge och pendelstationen. Alternativt passar fastigheten även dig som bara vill ha gott om utrymmen och tillgång till egen skog. Skogsarealen uppskattas till cirka 1 hektar skog. Skogen nyttjas med fördel till den egna uppvärmningen vilket borgar för en billig drift- och månadskostnad.

På fastigheten finns flera byggnader utöver bostadshuset som rymmer 4 rum och kök på 1 ½ plan. Här finns även en ladugård med höskulle. I ladugården finns gott om plats för både uppställning av fordon och möjlighet till djurhållning i mindre skala. Vidare finns på tomten ett garage med verkstadsdel, virkeshall som även kan nyttjas som garage, gårdshus med värmepanna och tvättstuga, jordkällare samt egentillverkad timmerstuga från den egna skogen.

Fastigheten kommer säljas med en friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren friskriver sig från alla fel och brister. Viss maskinell utrustning som vedklyv, fyrhjuling, motorsågar, snöslunga mm kan få övertagas av en ny ägare till en skälig kostnad. Fastigheten är även taxerad som ett lantbruk. Tillträde möjligt under hösten 2021.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

All information inklusive försäljningsbroschyr/prospekt finns digitalt på nätet. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas försäljningsbroschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Sandra Tidblom

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Sandra Tidblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
0723-23 98 00