Västermo Ralleslog Eskilstuna Ralleslog 1:2 samt 1:3 och Konungsö 2:10

Stora Sundby, Eskilstuna kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 700 000 kr -11 %
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
26,3 ha
Uteplats
Ja
Driftkostnad
37 086 kr/år

Välkommen till Västermo Ralleslog i Stora Sundby! Ett privat och skönt läge i den grönskande sörmländska idyllen omgärdad av beteshagar, åkrar och variationsrik natur. En lantbruksfastighet med ca.11h åkermark, ca8 ha. betesmark och ca.9 ha skogsmark (2800 plantor planterade för 11 år sedan). Samtaxerade fastigheterna Ralleslog 1:2 samt Konungsö 2:10 säljs tillsammans med Ralleslog 1:3 .

Välkommen till denna gård med beteshagar och åkermark in på knuten, denna gård lämpar sig väl för exempelvis mindre hästar eller får. Om ni önskar ha större hästar behöver taket höjas något samt att stalldörren behöver ändras .

Den mysiga bostaden är på 110 kvm och har 4 r.o.k. Det rymliga lantköket med sin värmande eldstad har även ett väl tilltaget skafferi, här finns det gott om plats för stora familjen, ett underbart rum att umgås i helt enkelt!
Vardagsrummet ger en harmonisk och skön känsla med utblick mot trädgården och ladugården.
I entréplan finns även ett snyggt helkaklat badrum omgjort 2017, gå en trappa upp så finner du två stycken sovrum samt ett kontor och hall.
Från genomgångsrummet på entréplan kommer man ut till den inglasade uteplatsen som används mycket flitigt. Utsikten över poolområdet ger en härligt skön känsla.

Utöver bostaden finns även en lillstuga (drängstuga) och en gammal tvättstuga, timrade hus med anor från förr, ett förråd samt en stor lada/ladugård med bla. 6 stycken boxar, virkesförråd, höskulle, vedförråd och vagnslider. Samt ett växthus, lekstuga och jordkällare.
Taket på ladugården är omlagt -90 Ett f.d. hönshus som idag är ombyggt till verkstad, till allt detta finns även ett garage med carport.
Ta en tur ut i beteshagen, där finns en vackert timrad stuga mitt i hagen, denna har använts flitigt för släkt sammankomster och fester.

Badplats ca 3 km bort.

Till fastigheten hör även jakt på egen mark.
Här bor du r endast ca.20 min km in till centrala Kungsör med affärer, skolor och med tågstation in till Stockholm Central. Vill du istället åka till Eskilstuna tar det endast 25 ca. minuter.

Varmt välkommen på Visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Annalena Stening

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Annalena Stening, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46700919224

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.