Sjöhagen Tobo 16

Strängnäs kommun Se på karta

5 495 000 kr

6 250 000 kr -12 %
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
4 ha
Byggår
1982
Driftkostnad
41 600 kr/år
Antal besök
8 596
Dagar på Hemnet
21

Väl omhändertagen hästgård beläget i hjärtat av Sörmland, mittemellan Strängnäs och Eskilstuna.
Huvudbyggnad om fyra rum & kök med större renoveringar utförda så som renovering av stor och rymlig hall/groventré, renoverad tvättstuga, helrenoverat wc-/duschrum som är helkaklat och med golvvärme, installerat bergvärme & braskamin samt luftvärmepump och mekanisk ventilation, sanering av krypgrund med ny fuktspärr och grus, yttertak och garagetak är rengjort och behandlat, byggt ett härligt inglasat uterum med västläge och med utsikt över den egna köksträdgården.

2013 byggdes ett välplanerat stall med 3-4 rymliga boxar, uppvärmt stallkök med rinnande kall-/varmvatten samt utrustad sadelkammare. Stallgång och boxar med gummimatta samt sluss ut till stängslade natur-/beteshagar. I stallet finns en installerad luftvärmepump för gott klimat och värme på vintern.
I direkt anslutslutning till stallet finns ett lättillgängligt spånförråd och på gården övriga foderbodar. Här finns också en anlagd ridbana/gräs om 62X25 meter med trästaket och hinderförråd.

Grusad uppfart fram till isolerat garage med intilliggande tonårs-/gästrum.

Gården står redo för nya köpare med tillträde redan till den 1 november. Här är allt i sin ordning - bara att flytta in! Välkommen med er intresseanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Jenny Dywling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Jenny Dywling, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
0702-45 02 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.