Lekaryd Norregård 1

Alvesta, Alvesta kommun Se på karta

3 990 000 kr

4 500 000 kr -11 %
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
173 m²
Tomtarea
4,9 ha
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Driftkostnad
72 700 kr/år

Unik chans att förverkliga er dröm om en egen hästgård på perfekt läge!

Varmt välkommen till Lekaryd Norregård och denna hästgård med totalt 6,2 hektar tillhörande mark med betesmark, skog och trädgårdstomt kring bostadsbyggnad. Bostadsbyggnad, som är byggd i början av 1900-talet byggdes till 1986 och har idag 173 kvadratmeter boarea och 43 kvm biarea fördelat på 5 ROK. Entréplan består utav hall, duschrum, tvättstuga, kök med matrum, entréhall samt vardagsrum. En trappa upp når vi den mer privata delen av bostaden, nämligen hall, tre sovrum och helkaklat duschrum. Uteplats i form av överbyggd altan som är delvis inglasad. Kommunalt vatten och avlopp.
Stallet består utav en äldre och en nyare del med totalt 19,5 boxar, tillhörande ridbana, stor gödselplatta, 7 hagar, sadelkammare. I området finns jättefina ridvägar där man kan njuta utan att behöva passer större väg. Perfekt för dig med starkt intresse för hästar och storleken ger dessutom möjlighet att hyra ut stallplatser och därmed genererar intäkter. Här finns även tillhörande jakträtt. För den fiskeintresserade ligger fastigheten nära både Dansjön, sjön Spånen och Furen och Lekarydsån med där man har fiskerätt i.

I Lekaryd bor ni i en by med härlig gemenskap, föräldrarkooperativ, fina omgivningar med bland annat närhet till Hanaslöv som bjuder in till aktivitet för alla åldrar året om med skidbacke, pulkabacke, längdskidor, elljusspår, down hill och fina vandringsleder. I Alvesta finns närmaste service och in till Växjö centrum når ni på ca 15 minuter med bil.

Vi ses på visningen! Johan Florå

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Johan Florå

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Johan Florå, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46766322900