Forsåsen 127

Föllinge, Krokoms kommun Se på karta

750 000 kr

800 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1903
Driftkostnad
48 268 kr/år

Med högt vackert läge ligger denna gård som erbjuder en trevlig gårdsbild som inramas av praktiska byggnader för verksamhet och fritidsaktiviteter. Timrat bostadshus med vackra tidsenliga detaljer som ger huset mycket charm och karaktär. Här har ni lantligt kök med vedpanna, kakelugn och synliga timmerväggar. Njut av den fantastisk milsvida utsikten över Föllingebygden.

Bostadshuset erbjuder lantligt kök som har plats för både släkt och vänner samt har mycket bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Vedpanna som sprider en härlig värme. Moderna vitvaror och bra förvaringsutrymmen. På entréplanet finns en kammare med kakelugn samt en sal med braskamin och äldre tidsenliga uppskattade detaljer. Renoverat badrum som har våtrumsmatta och väggmatta. Utrustat med duschhörna. Övre plan har två rymliga sovrum med klädkammare på sidovindarna. Badrummet på övre plan har duschhörna och tvättmaskin.

På gården finns gott om byggnader som garage med vedbod, bryggstuga, ladugårdsbyggnad, häbre och en lon. Fastigheten har borrad brunn och avlopp till 3-kammarbrunn. Skogsinnehav för eget bruk på ca 2 hektar. Fastigheten tillhör Forsåsens jaktvårdsområde.

Här bor ni lantlig med närhet till Föllinge som har förskola, grundskola och sporthall. I Föllinge som är en levande by finns även mataffär och bensinmack. Bra bussförbindelser mot Östersund.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55