Kommande

Österåsen 170

Häggenås, Östersunds kommun Se på karta

1 775 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
70 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
6,5 ha
Byggår
1964
Kommande

Välkommen till paradiset på jorden - Österåsen! Denna underbara gård, spridd över ca 6,5 hektar, är en hästälskares dröm. Här kan du och dina hästar flytta in direkt och njuta av en lantlig oas med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Gården har en rad fantastiska fördelar, inklusive ett charmigt bostadshus på ett plan med källare, perfekt för en bekväm och avslappnad livsstil. Dessutom finns det stallbyggnader med fyra boxplatser för hästar och ett separat stall för lösdrift, vilket ger dina ädla vänner rikliga utrymmen att trivas i. Och det är inte allt - en vacker lada och bakstuga med gott om plats för gäster ger en perfekt möjlighet att umgås och njuta av den lantliga atmosfären. Men här slutar inte äventyret! På fastigheten finner du en äldre mangårdsbyggnad, som utgör en inspirerande utmaning för den som drömmer om en genuin och rustik bostad. Med lite fantasi och händighet kan du förvandla den till det hus du alltid längtat efter.

Stallbyggnaden i två plan erbjuder den ultimata hästupplevelsen. Med tre boxplatser för fullvuxna hästar och en ponnybox, en rymlig sadelkammare och till och med utrymme för höns eller får, kan du säkerställa att dina hästars välbefinnande är i trygga händer. Ytterligare förvaringsutrymmen på det övre planet, nås via en charmig loftbro, ger enkel åtkomst och ordning på alla dina hästrelaterade ägodelar.

Bostadshuset på gården är en dröm i sig. Med ett välutrustat kök med gott om plats för matbord, ett ombonat vardagsrum med inglasad altan där du kan njuta av naturen året runt, tre mysiga sovrum och ett stilrent badrum med kakel och klinker, kommer du och din familj att känna er som hemma direkt. Dessutom erbjuder källarplanet praktiska utrymmen som pannrum med jordvärmeanläggning, tvättstuga, förråd och ett allrum där familj och vänner kan samlas och skapa minnen för livet. I källaren finns även garage som med smidig infart från gården är perfekt för att skydda dina fordon. Fastighetens mark ger dina hästar gott om utrymme att ströva omkring. Två rymliga hagar är redo att välkomna dem och några hundra meter bort finns ännu mer mark som kan användas som åkermark.

Som kronan på verket finns en underbar lekstuga för de små, ett pittoreskt äldre dass och den fantastiska bagarstugan som bjuder in till minnesvärda festkvällar med nära och kära. Du kommer aldrig vilja lämna denna idylliska plats! Så låt oss förverkliga din dröm om det lantliga livet och hästäventyr. Ge dig själv och dina hästar det de förtjänar genom att flytta in i denna unika gård på Österåsen.

I byn Österåsen är det bra sammanhållning och för den hästintresserade finns här även Österåsens Rid- och köranläggning som invigdes sommaren 2002 och ägs av Österåsens Byförening. Från fastigheten är det ca 1 km till omtyckta Österåsens bad och camping. Österåsen ligger precis utanför Häggenås och där erbjuds bl.a mataffär, bensinstation, förskola, skola och idrottsplats.

Varmt välkommen med din intresseanmälan

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.