Hållsta 115

Hållsta, Östersund Se på karta

1 475 000 kr

1 850 000 kr -20%
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
28 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
45 000 kr/år

Hästgård för den händige belägen på bekvämt pendlingsavstånd från Östersund. Här erbjuds ni ca 26Ha tomt med skog, åkermark och egen strandlinje mot Hållstasjön. På fastigheten finns bostadshus med två bostadslägenheter, loge, hölada, sommarladugård, skärmtak för hästar/ved, jordkällare, vedbod med hundgård, lillstuga, carport för två bilar, stall och ladugård.

Bostadshusets entréplan är om två rum och kök, pannrum, badrum och i anslutning till entrén finns en inglasad altan. Köket är rymligt och här finns vedspis. I lägenheten på övre plan finns vardagsrum, kök, WC-rum och två sovalkover. Den praktiska ladugårdsbyggnaden med loft har goda förvaringsytor och nedre plan är ombyggt till förråd och två garage. Stallet som uppfördes ca 2005 har portar mot två håll och här ryms plats för tre hästboxar. Här finns separat sadelkammare. Skogen på fastigheten är avverkad i omgångar bla 1988 och 2000 och är därefter återplanterad. Från bostadshuset är det ca 100 meter till den egna badplatsen där man ställt i ordning grillplats och här finns även utrymme för båten. Fastigheten erbjuder sköna grönområden för bete, hagar och odlingar.

Hållsta är en trivsam by med bra pendlingsläge precis invid Hållstasjön och härifrån är det endast 25 min till Östersund och knappt 10 min till Brunflo blir det inte bättre.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Sön 25 okt kl. 13:30–14:30
    Vänligen anmäl er till visningen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.